ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: طعم این کیک پرتقالی با میوه های خشک فوق العاده میشود. پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
مواد لازم کیک:
- آرد 280 گرم
- شکر 260 گرم
- تخم مرغ 6 عدد
- بیکینگ پودر 2 ق چ
- نمک یک پنسه
- روغن مایع سه چهارم پیمانه
- آب پرتقال (تازه) سه چهارم پیمانه
- رنده پوست پرتقال یک ق چ
- کرم تارتار یک هشتم ق چ
- خامه (فرم گرفته) حدود 600 گرم
- میوه های خشک (خردشده) حدود 300 گرم
طرز تهیه کیک:
1. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده تخم مرغ و نیمی از شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا پوک و سفید شود.
2. سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با دور تند همزن برقی بزنید تا کمی فرم بگیرد.
3. سپس باقی مانده شکر را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
4. همزن را خاموش کرده و آرد و بیکینگ پودر و نمک الک شده را به تناوب همراه با آب پرتقال اضافه کنید.
5. سپس روغن مایع را اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کنید.
6. در آخر سفیده تخم مرغ فرم داده شده را در چند مرحله اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
7. مواد آماده را داخل سه عدد قالب 20 سانتی متری که کاغذ انداخته اید، ریخته و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار دهید.
8. پس از پخت کیک ها را داخل قالب خنک کنید.
9. کیک های خنک شده را از قالب جدا کرده و هر لایه را با کمی خامه فرم گرفته پوشانده و میوه های خشک خردشده را روی آن بریزید.
10. سپس لایه بعدی را روی آن قرار داده و رو و دور تا دور کیک را با خامه پوشانده و کیک را مانند شکل با میوه های خشک به دلخواه تزیین کنید.
نکته:
1. در صورت در دسترس نبودن سه عدد قالب 20 سانتی متری می توانید کیک را داخل یک عدد قالب 20 سانتی متری با ارتفاع بلند ریخته و پس از پخت و خنک شدن به سه لایه تقسیم کنید.