طرز تهیه چدار فریتاتا

چدار فریتاتا یک وعده غذایی مقوی و مغذی است که می‌توانید به عنوان صبحانه آن را برای کودکان دلبندتان سرو کنید و آن‌ها را به یک غذای مقوی و مفید علاقه‌مند کنید

طرز تهیه چدار فریتاتا

چدار فریتاتا یک وعده غذایی مقوی و مغذی است که می‌توانید به عنوان صبحانه آن را برای کودکان دلبندتان سرو کنید و آن‌ها را به یک غذای مقوی و مفید علاقه‌مند کنید. پنیر چداریکی از پنیرهای طبیعی به شمار می‌آید که شهرت جهانی دارد. متولد دهکده‌ای به نام سامرست در کشور انگلستان است. چدار پنیری به رنگ زرد است که از شیر تازه گاو تهیه می‌شود. لایه خارجی آن سفت و بافت داخلی آن نرم می‌باشد. از چدار می‌توان در تهیه انواع ساندویچ‌ها،سالادها، سوپ‌ها، اسنک‌ها و میان وعده‌ها و غذاهایی مانند سوفله، کراکت، کوردن بلو و... استفاده کرد.

موادلازم برای تهیه چدار فریتاتا:

  • 1 عدد تره فرنگی (حلقه‌ای خرد شده)
  • 1 قاشق سوپ خوری کره
  • روغن مایع به میزان لازم
  • 250 گرم کلم بروکلی
  • نصف عدد فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی خرد شده)
  • 1 حبه سیر (کوبیده شده)
  • 3عدد تخم مرغ
  • 100 گرم خامه
  • یک هشتم قاشق چای خوری جوز هندی (پودر شده)
  • 2 قاشق سوپ خوری آرد
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • 200 گرم پنیر چدار کاله (رنده شده)

چدار فریتاتا

طرز تهیه چدار فریتاتا:

فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

تره فرنگی را در تابه‌ای حاوی کره و یک قاشق سوپ خوری روغن مایع، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم شود.

سپس کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای و سیر را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.

مخلوط سبزیجات را در ظرفی نسوز و چرب شده بریزید. تخم مرغ، خامه، جوز هندی، آرد و مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس پنیر چدار کاله را بیفزایید و هم بزنید.

مخلوط تخم مرغ را روی مخلوط سبزیجات ریخته و 30 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه بماند تا خنک شود سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان