برای این غذا به دو نوع ماکارونی صدفی بزرگ و کوچک نیاز دارید. داخل صدفهای بزرگ را باید با ماکارونیهای ریز پر کنید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 40 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- 24 عدد ماکارونی صدفی بزرگ
- 225 گرم ماکارونی صدفی ریز
- دو پیمانه پنیر گودا رنده شده
- دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
- ¾ پیمانه شیر یا خامه کمچرب
- 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سفید
- 280 گرم سس گوجه فرنگی
- یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- برگهای تازه ریحان
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پاستاهای صدفی بزرگ را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید. آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. پاستاهای صدفی کوچک را نیز بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.
2- در یک قابلمه بزرگ، پنیر گودا، چدار، شیر و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند. سپس پاستاهای کوچک را اضافه کنید.
3- حدود نصف پیمانه سس گوجهفرنگی کف یک پیرکس مستطیلی بریزید. مخلوط پاستا و پنیر را داخل پاستاهای بزرگ بریزید و آنها را کف ظرف بچینید. در آخر، بقیه سس گوجهفرنگی را روی همه مواد بریزید.
4- در پیرکس را بگذارید و آن را حدود 30 دقیقه در فر قرار دهید. سپس در را بردارید، پنیر موزارلا را بریزید و بدون در 15 دقیقه دیگر در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی شود.
5- با برگهای تازه ریحان تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 858
- چربی: 42 گرم
- کلسترول: 128 میلیگرم
- کربوهیدرات: 79 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 7 گرم
- پروتئین: 40 گرم
- سدیم: 1035 میلیگرم
- پتاسیم: 217 میلیگرم
- کلسیم: 868 میلیگرم
- آهن: 4 میلیگرم