ماهان شبکه ایرانیان

صدف‌های پرشده ماکارونی

برای این غذا به دو نوع ماکارونی صدفی بزرگ و کوچک نیاز دارید. داخل صدف‌های بزرگ را باید با ماکارونی‌های ریز پر کنید.

صدف‌های پرشده ماکارونی

برای این غذا به دو نوع ماکارونی صدفی بزرگ و کوچک نیاز دارید. داخل صدف‌های بزرگ را باید با ماکارونی‌های ریز پر کنید.

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • 24 عدد ماکارونی صدفی بزرگ
  • 225 گرم ماکارونی صدفی ریز
  • دو پیمانه پنیر گودا رنده شده
  • دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • ¾ پیمانه شیر یا خامه کم‌چرب
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سفید
  • 280 گرم سس گوجه فرنگی
  • یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • برگ‌های تازه ریحان

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پاستاهای صدفی بزرگ را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید. آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. پاستاهای صدفی کوچک را نیز بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

2- در یک قابلمه بزرگ، پنیر گودا، چدار، شیر و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند. سپس پاستاهای کوچک را اضافه کنید.

3- حدود نصف پیمانه سس گوجه‌فرنگی کف یک پیرکس مستطیلی بریزید. مخلوط پاستا و پنیر را داخل پاستاهای بزرگ بریزید و آنها را کف ظرف بچینید. در آخر، بقیه سس گوجه‌فرنگی را روی همه مواد بریزید.

4- در پیرکس را بگذارید و آن را حدود 30 دقیقه در فر قرار دهید. سپس در را بردارید، پنیر موزارلا را بریزید و بدون در 15 دقیقه دیگر در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی شود.

5- با برگ‌های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 858
  • چربی: 42 گرم
  • کلسترول: 128 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 79 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 7 گرم
  • پروتئین: 40 گرم
  • سدیم: 1035 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 217 میلی‌گرم
  • کلسیم: 868 میلی‌گرم
  • آهن: 4 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان