ماهان شبکه ایرانیان

استیک از نوع مدیترانه‌ای

استیک مدیترانه ای یکی از انواع استیک است که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مجله سرآشپز: استیک مدیترانه ای یکی از انواع استیک است که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد مورد نیاز

  • راسته گوساله: 8 تکه (200 گرم)
  • پیاز (ریز خردشده): 1 عدد
  • سرکه قرمز: 2 ق س
  • آب لیموترش: 1 ق س
  • پودر رزماری: 2 ق چ
  • سس خردل: 2 ق چ
  • سیر (رنده شده): 1 حبه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زنجبیل (رنده شده): یک چهارم ق چ
  • روغن زیتون: 1 ق س
 
استیک مدیترانه ای 

روش پخت

1. راسته گوساله (یا فیله گوساله) را با استیک کوب به آرامی بکوبید تا پهن شود.

2. پیاز، سرکه قرمز، آب لیموترش، پودر رزماری، سس خردل، سیر، نمک، فلفل و زنجبیل را درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد گوشت را به مدت 15 دقیقه داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود.

3. روغن زیتون را به گوشت اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.

4. تابه چدنی خط دار را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس هر طرف تکه های گوشت را حدود 7 دقیقه با حرارت متوسط سرخ کنید.

5. در صورت تمایل می توانید این استیک را همراه با پلو و فلفل دلمه ای سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان