طرز تهیه سس تند و شیرین تایلندی

سس‌هایی که به منظور دیپ کردن درست می‌شوند را معمولا همه دوست دارند. چه مزه سیر یا پنیر بدهند چه تند و شیرین باشند. سس تند و شیرین تایلندی از آن دسته سس‌هایی است که کافیست یک بار امتحان کنید تا به آن معتاد شوید. این سس چسبناک می‌تواند بهترین دیپ برای استیک، اسپرینگ رول، سیب زمینی، ماهی، میگو و فینگر فودهای سرخ کردنی باشد.

طرز تهیه سس تند و شیرین تایلندی

سس‌هایی که به منظور دیپ کردن درست می‌شوند را معمولا همه دوست دارند. چه مزه سیر یا پنیر بدهند چه تند و شیرین باشند. سس تند و شیرین تایلندی از آن دسته سس‌هایی است که کافیست یک بار امتحان کنید تا به آن معتاد شوید. این سس چسبناک می‌تواند بهترین دیپ برای استیک، اسپرینگ رول، سیب زمینی، ماهی، میگو و فینگر فودهای سرخ کردنی باشد.

اگر اهل سس خریدن باشید حتما این سس‌ها را با اسم‌های تجاری مختلف و قیمت‌های بالا در فروشگاه‌ها دیده‌اید. حقیقت این است که درست کردن این سس در خانه خیلی ارزان‌تر و آسان‌تر از آنچه فکر کنید انجام می‌شود. کافیست یک بار آن را درست کنید و در یک بطری خاص روی میز غذا بگذارید و شاهد پر و خالی شدن بطری باشید. اگر اصولا غذاهای ادویه دار و تند را دوست ندارید، شیرینی این سس تندی آن را ملایم‌تر می‌کند. 

+ طرز تهیه یک دیپ خوشمزه با سس پنیر بلوچیز

مواد لازم برای تهیه سس تند و شیرین تایلندی:

  • 500 گرم فلفل قرمز تند
  • 3 حبه سیر پوست کنده
  • 3 فنجان سرکه سفید
  • 3 فنجان شکر

طرز تهیه سس تند و شیرین تایلندی

طرز تهیه:

1.    100 گرم از فلفل قرمزها را بردارید و در ظرف غذاساز بریزید. فلفل‌ قرمزهای باقی مانده را هم نصف کنید، تخم آن‌ها را بگیرید و خرد کنید و در ظرف غذاساز بریزید. سیر را به همراه 250 گرم از سرکه سفید به فلفل‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید تا فلفل‌ها خوب تکه تکه شوند.
2.    مخلوط تند به دست آمده را با باقی مانده سرکه و شکر در یک ظرف کوچک بریزید و روی اجاق با حرارت کم بگذارید. در حالی که سس می‌پزد آن را هم بزنید تا شکر داخل آن خوب حل شود.
3.    حرارت اجاق را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید. حرارت را کم‌تر کنید و همانطور که می‌جوشد آن را حدود 35 تا 40 دقیقه هم بزنید تا سس به غلظت دلخواد برسد. سس آماده را داخل یک ظرف استریل بریزید و روی آن را بپوشانید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر