ماهان شبکه ایرانیان

شیر- چای به سبک هندی را امتحان کنید

اگر می‌خواهید پذیرایی متفاوتی از مهمان‌ها داشته باشید

شیر چای هندی

اگر می‌خواهید پذیرایی متفاوتی از مهمان‌ها داشته باشید

 چای در هند یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها است؛‌ اما اگر روزی حوصله‌تان از طعم همیشگی چای سر رفت یا خواستید به مهمان‌ها، هنر خود را نشان دهید، شاید بد نباشد شما هم مثل هندی‌ها دستی در ترکیب چای‌تان ببرید. 

چای شیر هندی

مواد لازم 

هل: 5 دانه 

رول دارچین: یک عدد 

میخک: 10 دانه

زنجبیل تازه: تکه‌ای به اندازه یک سانتی‌متر

تخم رازیانه: 2 قاشق چایخوری

عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری

آب: 3 لیوان

شیر: 2 لیوان

شکر: یک سوم لیوان
چای شیر هندی

 طرز تهیه

دانه‌های میخک، هل، دارچین، زنجبیل، تخم رازیانه، یک قاشق چایخوری عصاره وانیل و 3 لیوان آب را در شیرجوش دربسته به مدت 5 دقیقه بجوشانید. 

آن را از روی حرارت بردارید، هم‌چنان در آن را بسته و به مدت 10 دقیقه نگه دارید و دوباره آن را بجوشانید. 4 عدد چای کیسه‌ای به آن اضافه کنید؛ سپس از روی حرارت برداشته و 5 دقیقه نگه دارید. 

در این میان، دو لیوان شیر را در یک شیرجوش دیگر ، بدون آنکه به جوش آید ،گرم کنید. شیر را به مخلوط چایی اضافه کنید. شکر را به آن اضافه و خوب حل کنید. 

مخلوط را در قوری ریخته و بلافاصله سرو کنید.

نکته 

می‌توانید از عسل برای شیرین کردن آن استفاده کنید. 

دقت کنید که چای برای مدت طولانی نجوشد، زیرا که باعث تلخ شدن مزه آن می‌شود. 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان