همچنان که میدانید در پرونده غذای سالم بهدنبال تهیه غذاهایی هستیم که کمترین ضرر را برای بدن به همراه دارند. به همین دلیل در این پرونده همواره سعی میکنیم با مواد غذایی سالم آشپزی کنیم. امروز هم در آشپزخانه روزچین با یک غذای سالم و البته خوشمزه همراه شما هستیم. با ما همراه شوید و طرز تهیه توپک مرغی خوشمزه و بسیار آسان را ببینید.
مواد لازم برای تهیه توپک مرغی خوشمزه
کاهو: یک دسته
نشاسته سیبزمینی: یک پیمانه
پنیر توفو: یک قالب 100 گرمی
سینه مرغ جرخ شده: 500 گرم
زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
پودر داشی: یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه توپک مرغی
برای تهیه توپک مرغی در مرحله اول، باید سینه مرغ را میکس کنید. برای این کار میتوانید از چرخ گوشت یا دستگاه غذاساز استفاده کنید. سینه مرغ میکسشده را در کناری قرار دهید و به مرحله بعد کار بروید.
کاهو را خوب شسته و بعد مطابق ویدئو بهصورت رشتهای خرد کنید. حالا یک ظرف نسبتاً بزرگ بردارید و را درون آن بریزید (توفو نوعی پنیر است که خاستگاه آن کشور چین است. این پنیر، از فرآیند بسته شدن شیر سویا به دست میآید. این پنیر را میتوانید از فروشگاههای زنجیرهای معتبر تهیه کنید).
سینه مرغ چرخشده را به توفو اضافه کنید. در مرحلۀ بعد، زنجبیل تازه، نشاستۀ سیبزمینی، روغن کنجد و پودر داشی را اضافه کنید. ، نوعی چاشنی ژاپنی است که برای مزهدارکردن انواع سوپ و آبگوشت استفاده میشود. بعد از اضافهکردن تمام مواد، مطابق ویدئو ملات را چنگ بزنید تا حسابی مخلوط شود. حالا با موادتان، مطابق ویدئو توپکهای کوچک درست کرده و آنها را در رشتههای کاهو بغلتانید.
در آخرین مرحله تمام توپکها را برای شش دقیقه درون مایکروویو قرار داده و درجۀ موج را روی 500 قرار دهید. برای پختن توپکها همچنین میتوانید از فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه استفاده کنید. توپک مرغی خوشمزه شما آماده است. خیلی سریع و خوشمزه😊
در صورت تمایل، میتوانید روی توپکهای داغ مقداری پنیر موزارلا ریخته و به همراه سس سویا یا هر سس دلخواه دیگری سرو کنید. نوش جان!
منبع: