طعمی که پیشتر نچشیدهاید
این نوشیدنی مخصوص کسانی است که از طعم سیب و عطر خوش دارچین و میخک لذت میبرند. طعمی هیجانانگیز و دلچسب برای روزهای خوب پاییزی، هدیه بنیتا به شما است.
مواد لازم
هل: 10 عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
میخک: نصف قاشق چایخوری
رول دارچین: یک عدد
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
عسل: 200 میلیلیتر
آب: 200 میلیلیتر
آب سیب گازدار: 750 میلیلیتر
طرز تهیه
در قابلمهای نچسب، فلفل سیاه، میخک و هل را تفت دهید تا عطرش در آید. سپس زنجبیل را به آن اضافه کنید. عصاره وانیل، عسل و آب را اضافه کنید و بگذارید تا جوش آید.
بعد از 5 تا 10 دقیقه جوشیدن (هر چه بیشتر بجوشد، عطر ادویهها بهتر میشود)، آن را از روی حرارت بردارید.
وقتی شربت خنک شد، در آن آب سیب بریزید، سپس با رول دارچین و یخ آن را تزیین کنید. همچنین میتوانید به آن مقداری آب لیمو بیفزایید.