ماهان شبکه ایرانیان

پروژه‌های بادی و خورشیدی آمریکا لنگ زمین‌های فدرال

دولت دونالد ترامپ سرگرم بررسی تغییراتی در برنامه صحرای کالیفرنیاست که مناطقی را برای توسعه انرژی تجدیدپذیر اختصاص داده بود.

پروژه‌های بادی و خورشیدی آمریکا لنگ زمین‌های فدرال

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، اداره مدیریت زمین آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد اصلاح طرح حفظ انرژی تجدیدپذیر صحرا را در راستای اقدامات فدرال برای تسهیل مقرراتی که مانع توسعه انرژی شده‌اند، بررسی خواهد کرد.

به گفته کاتارین مک گرگور، از مقامات بخش زمین و مواد معدنی آمریکا، هدف از این فرایند همچنین اختصاص زمین‌های فدرال بیشتری برای زیرساخت پهنای باند است.

وی گفت: ما باید موانع برای توسعه انرژی داخلی شامل خورشیدی، بادی و سایر منابع تجدیدپذیر را کاهش دهیم.

این خبر از سوی صنایع خورشیدی و بادی تمجید شد اما مورد انتقاد مقامات کالیفرنیا و گروه‌های مدافع محیط زیست قرار گرفت.

اداره مدیریت زمین، بخشی از وزارت داخلی آمریکاست که اقدامات مشابهی را برای آزاد کردن زمین‌ها و آب‌های فدرال بیشتر برای اکتشاف نفت و گاز انجام داده است.

توسعه دهندگان انرژی خورشیدی و بادی از اختصاص یافتن تنها 388 هزار هکتار از 10.8 میلیون هکتار تحت پوشش این طرح برای توسعه انرژی تجدیدپذیر انتقاد کرده‌اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان