به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدونا، مهندس نسترن محمدی افزود: اینکه در برخی رسانه ها از منابع نامشخص و نامعتبر بیان می شود که در کنسروها از مواد نگهدارنده به نام «ادتا» استفاده می شود که بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن می کند، اشتباه و غیر کارشناسی است.
وی ادامه داد: اهل فن به خوبی مطلع هستند که وقتی ماده غذایی داخل قوطی کنسرو قرار می گیرد در اثر فرایندهای حرارتی پخته استریل و تمام میکروارگانیسم های آن نابود می شود و با توجه به اینکه بسته بندی کنسرو به گونه ای است که امکان نفوذ مجدد میکروب در ماده غذایی را به صفر می رساند در نتیجه برای افزایش ماندگاری محصول، دیگر نیازی به افزودن مواد نگهدارنده نیست.
محمدی تاکید کرد: تمامی کنسروها دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت مسئول فنی تولید و عرضه می شوند و فرمولاسیون آنها در زمان أخذ پروانه بررسی و مورد تایید قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: با قاطعیت اعلام می شود که کنسروها فاقد هر گونه نگهدارنده هستند.