ماهان شبکه ایرانیان

در دربی جنجالی کاتالونیا؛

وقتی حتی لیونل مسی هم درگیر شد! (عکس)

مطابق انتظارات، دربی ایالت کاتالونیا با حواشی فراوانی همراه بود و حتی لیونل مسی هم با دوست قدیمی خود درگیر شد.

 

به گزارش "ورزش سه"، بعد از گل جرارد پیکه و شادی جنجالی او، درگیری میان بازیکنان دو تیم در زمین شدت گرفت و در ابتدا ساموئل اومتیتی، مدافع بارسا با گارسیا درگیر شد که در نهایت با دخالت دیگر بازیکنان این غائله خاتمه یافت.

 

 

اما در ادامه لیونل مسی که در اواسط نیمه دوم وارد میدان شده بود نیز با ویکتور سانچس، دوست و همبازی قدیمی خود در آکادمی لاماسیا درگیر شد که این بحث لفظی در نهایت به درگیری فیزیکی مختصری نیز منجر شد تا در شبی که بارسلونا با گل دقایق پایانی جرارد پیکه از شکست فرار کرد، اتفاقات جنجالی فراوانی در زمین مسابقه رخ دهد. سانچس در ابتدا پیراهن لیونل مسی را کشیده و بعد از آن نیز ضربه ای به پای او زد.

 

جریان بازی در دقیق پایانی بسیار جنجالی شد و تقریبا در هر صحنه ای گروهی از بازیکنان دو تیم با یکدیگر گلاویز می شدند اما شاید در این میان درگیر شدن لیونل مسی از همه جالب تر بود.

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان