ماهان شبکه ایرانیان

مدیرکل زندان‌های گلستان به میزان خبرداد

اعطای ۳۵۰ گواهینامه پایان دوره آموزشی حفظ قرآن و مهارت‌های زندگی به زندانیان گرگانی

مدیرکل زندان‌های استان گلستان گفت: مددجویان گرگانی با حضور در کلاس‌های آموزشی قرآن، نماز، عقیدتی و مهارت‌های اساسی زندگی موفق به کسب ۳۵۰ گواهینامه پایان دوره شدند.

اعطای 350 گواهینامه پایان دوره آموزشی حفظ قرآن و مهارت‌های زندگی به زندانیان گرگانیعلیرضا رضوانی مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان گفت: در راستای اجرای برنامه‌های سازمان زندان‌ها به منظور اصلاح و تربیت و کاهش آسیب با برنامه ریزی مسئولین فرهنگی و تربیتی زندان گرگان دوره‌های مختلف آموزشی برای مددجویان تدارک دیده شد که در آزمون نهایی تعداد 350 نفر از مددجویان موفق به کسب گواهینامه در رشته‌های حفظ و قرائت قرآن، نماز، عقیدتی و مهارت‌های اساسی زندگی شدند.

وی در ادامه افزود: دوره‌های مذکور در قالب کلاس‌های آموزشی و کارگاه‌ها با حضور مدرسین و کارشناسان مذهبی و مربیان قرآن در سطح اندرزگاه‌های تابعه زندان، نمازخانه، سالن آموزش و موسسه قرآن و عترت برگزار شد.

رضوانی تشریح کرد: بمنظور اصلاح و تربیت و بازپروری مددجویان دوره‌های آموزشی 45 روزه و 3 ماهه برای آنان برنامه ریزی شده است که پس از پایان دوره آزمون برگزار و در صورت توانایی مددجو گواهینامه اخذ می‌کند.

این مقام قضایی خاطرنشان کرد: مددجویانی که در دوره‌های آموزشی و اصلاحی و تربیتی شرکت کرده و گواهینامه دریافت کنند با هماهنگی با مراجع قضایی از مرخصی تشویقی برخوردار می‌شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان