ماهان شبکه ایرانیان

گودای دودی و قیصی

برای این ساندویچ به بادام بوداده نیاز دارید که می‌توانید آنها را با کمی نمک در فر برشته کنید.

گودای دودی و قیصی

برای این ساندویچ به بادام بوداده نیاز دارید که می‌توانید آنها را با کمی نمک در فر برشته کنید.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • نصف پیمانه قیصی
  • آب جوش
  • 1/3 پیمانه بادام بوداده و خرد شده
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • 8 ورق نان تست
  • دو قاشق غذاخوری مربای زردآلو
  • یک پیمانه پنیر گودا دودی، رنده شده
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • روغن

طرز تهیه

1- در یک کاسه کوچک، قیصی و آب جوش را با هم مخلوط کنید تا آب روی همه آنها را بپوشاند. اجازه دهید 5 دقیقه بماند و سپس آبکش کنید. سپس پیازچه و بادام‌ها را به آنها اضافه کنید.

2- روی چهار عدد از نان‌ها، مربای زردآلو بمالید. روی آنها از مخلوط قیصی قرار دهید و روی آنها پنیر و فلفل قرار دهید. چهار لایه نان دیگر را روی مواد قرار دهید. دو طرف نان‌ها را روغن بزنید.

3- تابه بزرگی را با کمی روغن چرب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس ساندویچ‌‎ها را داخل آن بچینید. هر طرف نان‌ها را دو دقیقه بپزید تا طلایی و نان‌ها کمی برشته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 317
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 23 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 45 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 14 گرم
  • پروتئین: 12 گرم
  • سدیم: 659 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 284 میلی‌گرم
  • کلسیم: 222 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان