مجله سرآشپز: ژله یک دسر محبوب و ساده است که در اکثر میهمانی ها سرو میشود. این نوع ژله با خامه، ژله ای متفاوت و خاص است که امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
- ژله (رنگ های متفاوت): 4 بسته
- آب جوش: 4 پیمانه
- آب سرد: 1 پیمانه
- ژله لیموترش: 1 بسته (100 گرم)
- پودر ژلاتین: 3 ق چ
- خامه فرم گرفته: 300 گرم
- پنیر خامه ای: 250 گرم
- پوست لیموترش: 2 ق چ
- آب لیموترش: 1 ق س
روش تهیه
1. هرکدام از بسته های ژله را به صورت جداگانه داخل 1 پیمانه آب جوش حل کرده و برای هر بسته یک چهارم پیمانه آب سر اضافه و حل کنید. بعد داخل قالب های مستطیل یا مربع شکل بریزید و درون یخچال بگذارید تا ببندد.
2. هر رنگ ژله را مکعبی (به اندازه یک حبه قند) برش دهید. (بهتر است این کار را روز قبل انجام انجام دهید).
3. ژله لیموترش، پودر ژلاتین و 1 پیمانه آب جوش را با هم مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا دانه های ژلاتین کاملا حل شود. بعد آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
4. خامه و پنیر خامه ای را درون کاسه ای با همزن برقی بزنید. بعد پوست لیموترش (رنده شده)، آب لیموترش و ژله لیموترش خنک شده را به آن افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. بعد به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.
5. مکعب های رنگی را درون مخلوط خامه بریزید و آهسته هم بزنید. بعد آن را درون قالبی به شکل دلخواه بریزید و حدود 6 تا 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.
6. برای درآوردن از قالب یک کارد را آهسته دور قالب بکشید و آن را بیرون بیاورید.
*برای تهیه این دسر به صورت چیزکیک می توانید 140 گرم بیسکویت دایجستیو، یک چهارم پیمانه پودر نارگیل و 90 گرم کره ذوب شده را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد آن را در کف قالب کمربندی به صورت نازک پهن کنید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس مواد آماده شده دسر را داخل آن ریخته و 12 ساعت درون یخچال قرار دهید.