سس فرانسوی با شکلات سکه ای سوربن یک سس خوشمزه است که با استفاده از شکلات سوربن و روش بن ماری تهیه میشود و طعمی خوب به کیک و شیرینیهایتان میبخشد.
مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی با شکلات سکه ای سوربن:
340گرم شکلات سکه ای سوربن
190 گرم خامه صبحانه کاله
450 گرم آب
100 گرم پودرژلاتین
300 گرم شکر
400 گرم گلوکز
150 گرم آب
این سس با دمای 35درجه جهت کاور کردن استفاده می شود.
طرز تهیه سس فرانسوی با شکلات سکه ای سوربن:
ابتدا پودر ژلاتین را با آب 450 سرد وگرم مخلوط کنید و با دست هم بزنید تا اگر ژلاتین گوله گوله شد گولهها را با دست باز کنید. سپس مخلوط را بن ماری نموده تا کاملا شفاف شود و در آخر داخل یخچال به مدت 5 ساعت قرار دهید تا ببندد.
آب 150 گرم را داخل قابلمه بریزید و به آن شکر و گلوکز را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی مخلوط شکر،گلوکز و آب داخل از دور قابلمه شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بر دارید.
بعد از آن شکلات سکهای سوربن سفید را آرام آرام یه مخلوط اضافه کنید و همزمان با استفاده از مخلوط کن آن را هم بزنید. دقت داشته باشید که همزن باید خالی از هوای داخل تیغهایش باشد یعنی همزن را داخل مخلوط به صورت کج قرار دهید تا هوای داخلش کاملا خالی شود زیرا حبابهای هوا نباید در سس فرانسوی وجود داشته باشند.
بعد از اینکه شکلات داخل مایع، آب شد خامه صبحانه کاله را اضافه کنید و همزمان آنها را مخلوط کنید تا یک دست شود. حالا ژلاتین را که از 5 ساعت پیش داخل یخچال قرار داده شد را با چاقو به اندازه حبه قند خرد کنید و به آرامی به مخلوطتان اضافه کنید و همزمان آنها را مخلوط کنید و رنگ محلول در آب برای رنگی کردن سس استفاده کنید در غیر این صورت میتوانید از نسکافهی آب شده به جای رنگ استفاده نمایید.
دمای کاور کردن سس فرانسوی باید 35 درجه باشد. باقی مانده سس فرانسوی را داخل یخچال قرار دهید و زمانی که نیاز به استفاده داشته باشید میتوانید با روش بن ماری سس را به دمای 35 درجه برسانید.