نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایم

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایم

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد
  • برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم
  • پیاز (کوچک): 2 عدد
  • آب گرم: 175 میلی لیتر
  • خمیرمایه: یک دوم قاشق چای خوری
  • آرد: 250 گرم
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری

 نان فوکاسیای گوجه گیلاسی

طرز تهیه:

1. خمیرمایه را در آب گرم حل کنید و در محلی گرم قرار دهید تا پف کند.
 
2. آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و سپس خمیرمایه ور آمده را اضافه و مخلوط کنید.
 
3. روغن زیتون را اضافه کنید و خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید تا ور آمده و حجم آن دو برابر شود.

4. دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید.
 
5. گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.
 
6. سینی فر را حدود 40 الی 45 در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان