ماهان شبکه ایرانیان

کوفته نخود را چگونه بپزیم؟

کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مجله سرآشپز: کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • بلغور گندم (خیس شده): 75 گرم
  • نخود (خیس شده): 75 گرم
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • گردو (پودر شده): 75 گرم
  • مرزه (ریز خردشده): 100 گرم
  • پیازداغ: 2 ق س
  • زعفران دم کرده: 1 ق س
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس

  • رب گوجه فرنگی: 2 ق س
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • قرص عصاره گوشت: 1 عدد
  • پیازداغ: 2 ق س
  • زعفران دم کرده: 1 ق س
  • آب: 3 پیمانه
  • روغن مایع: 1 ق س
 
کوفته نخود 

روش پخت:

1. نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.

2. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.

3. گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

طرز تهیه سس
 
1. رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، 3 پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.

2. کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان