ماهان شبکه ایرانیان

ایکاردی: اینتر نیازی به سیمئونه ندارد!

شایعات زیادی مبنی بر علاقه مدیران اینتر برای نشاندن دیگو سیمئونه روی نیمکت مربیگری تیمشان شنیده می شود.

به گزارش "ورزش سه"، اینتر فصل را با فرانک دی بوئر شروع کرد؛ ولی نتایج آنقدر ضعیف بود که مربی هلندی اخراج شد و پیولی جای وی را گرفت. شرایط با مربی جدید بهتر شد؛ با این حال اینتر با قرار گرفتن در رده ششم جدول، هنوز به دور از سهمیه لیگ قهرمانان و لیگ اروپا قرار دارد.

 

ایکاردی، مهاجم و کاپیتان برجسته نراتزوری ها در مورد احتمال مربیگری سیمئونه در اینتر گفت:« اینها همه شایعه هستند و باید بگویم که ما در اینتر منتظر ورود هیچ مربی جدیدی نیستیم؛ چرا که پیولی را داریم.

 

 

به اعتقاد من او مربی بااستعداد و خوبی است و از زمان ورودش، ما متحول شده ایم. فکر می کنم مسئولان باشگاه نیز روی پیولی حساب خاصی باز کرده اند.»


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان