ماهان شبکه ایرانیان

چند دستور پخت‌ سوسیس خانگی

طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل با روشی ساده و آسان با دستورالعمل مرحله به مرحله آموزش داده شده است. در تهیه سوسیس، حرف اول را تهیه ادویه های مخصوص می زند، به این خاطر که عطر و طعمی خوشایند را به گوشت می بخشند.

برترین ها: طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل با روشی ساده و آسان با دستورالعمل مرحله به مرحله آموزش داده شده است. در تهیه سوسیس، حرف اول را تهیه ادویه های مخصوص می زند، به این خاطر که عطر و طعمی خوشایند را به گوشت می بخشند.

سوسیس های موجود در بازار از نظر بهداشتی و مواد اولیه به کار رفته در آن ها، ناسالم می باشند. طوری که در تصور انسان نمی گنجد این فراورده گوشتی چطور تهیه و به دست مصرف کننده می رسد. خیلی از افراد علاقه زیادی به خوردن سوسیس و کالباس دارند، به همین منظور بر آن شدیم طرز تهیه سوسیس کاملا سالم را در منزل به شما آموزش دهیم و یک توصیه برای حفظ سلامتی خود: سوسیس را حتما در منزل تهیه کرده و آن را مصرف نمایید.

سوسیس تندوری

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی

چی لازم دارم؟

  • سینه مرغ: 500 گرم
  • نان تست: 3 ورق
  • خامه: 50 گرم
  • سیر: یک حبه، رنده شده
  • سفیده تخم‌مرغ: دو عدد
  • ادویه تندوری: یک‌ونیم قاشق غذاخوری
  • شیر: سه قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • وکیوم سوسیس: سایز 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: 2 عدد

چطور بپزم؟

1- ابتدا دور نان تست را درمی آوریم وسط نان را با شیر مخلوط کرده تا له شود.

2- نان له شده را با گوشت چرخ کرده مرغ مخلوط کرده قدری به آن نمک و فلفل می‏زنیم.

3- سپس بقیه مواد شامل خامه، سیر رنده شده، سفیده تخم‌مرغ، ادویه تندوری و روغن را به آن اضافه می‌کنیم.

4- مواد را خوب هم زده در قیف یک بار مصرف ریخته سر قیف را بریده داخل وکیوم کرده با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم بعد قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود. دو طرف وکیوم را گره زده  10 سانت 10 سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

5- سوسیس‌های آماده شده را 20 دقیقه در آب جوش می‏جوشانیم سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری؛ می‏توانید به‌جای خامه از پنیر خامه‌ای استفاده کنید.

روش تهیه ادویه تندوری: گلرنگ 2 قاشق غذاخوری، زردچوبه، پودرهل، فلفل سیاه و قرمز، پودر تخم گشنیز، زیره، پودر جوز هندی، از هر کدام یک قاشق چای‌خوری مخلوط و آسیاب شود.


 
سوسیس ماهی

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی

چی لازم دارم؟

  • فیله ماهی: 300 گرم، چرخ شده
  • شوید تازه: 3 قاشق غذاخوری، خرد شده
  • شیرخشک: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • وکیوم سوسیس: یک متر در 5 سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: یک عدد

چطور بپزم؟

1- تمام مواد را خوب مخلوط کرده و هم می‏زنیم.

2- از مواد تهیه شده در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.

3- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسیس‌ها را به مدت 15دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری: به‌جای آبلیمو ‏می‏توان از یک قاشق سرکه استفاده کرد و می‏توان دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز شده هم استفاده کرد.


 
سوسیس مرغ

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی

چی لازم دارم؟

  • گوشت چرخ کرده مرغ (فیله): 400 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آب سرد: 5 قاشق غذاخوری
  • روغن: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک‌دوم قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • پودر شنبلیله خشک: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: یک‌چهارم قاشق چای‏خوری
  • شیرخشک: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته: 4 قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: یک‌چهارم قاشق چای‏خوری
  • وکیوم سوسیس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قیف یکبارمصرف: یک عدد

چطور بپزم؟

1- ابتدا همه مواد بالا را در کاسه ریخته خوب مخلوط کرده و ورز می‏دهیم.

2- از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.

3- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود. سر و ته وکیوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسیس‌ها را به مدت 20 دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وکیوم را جدا کرده و سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری: می‌توانیم 3 قاشق غذا‏خوری پنیر پیتزا و 2 قاشق غذا‏خوری فلفل دلمه‌ای ریز شده به آن اضافه کنیم.


 
سوسیس، سیر و فلفل

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی

چی لازم دارم؟

  • گوشت چرخ کرده چرب: 500 گرم
  • سیر: 3 حبه، رنده شده
  • فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • پیازچه ریز شده: به مقدار دلخواه
  • سرکه: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
  • شیرخشک: 2 قاشق غذاخوری
  • پودرپیاز: 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای‏خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • وکیوم سوسیس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: یک عدد

 چطور بپزم؟

1- همه مواد بالا را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کرده و ورز می‏دهیم.

2- مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.

3- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‌زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان
 باشد.

4- سوسیس‌ها را به مدت 25دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‌کنیم.

فوت کوزه‌گری: می‏توانیم به‌جای سرکه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ریکا استفاده کرد که بسیار خوشمزه می‌شود.


 
سوسیس سویا

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی

چی لازم دارم؟

  • سویا خشک: 100 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد  به‌اضافه یک عدد زرده
  • پودر تخم گشنیز: یک‌دوم قاشق غذاخوری
  • پودر جوز هندی: یک‌هشتم قاشق چای‏خوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای‏خوری
  • جعفری تازه: 3 قاشق غذاخوری، ریز شده
  • زردچوبه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • پودر سیر: یک‌چهارم قاشق چای‏خوری
  • پودر نان: 2 قاشق غذاخوری
  • وکیوم سوسیس: یک متر در 5 سانتی‌متر
  • قیف یکبارمصرف: یک عدد

چطور بپزم؟

1-ابتدا سویا را با آب ولرم و کمی نمک به مدت 20دقیقه خیس می‏کنیم. با آب سرد آبکشی کرده و خوب فشار می‏دهیم سپس آن را چرخ می‏کنیم.

2- تمام مواد بالا را با سویا ترکیب کرده خوب مخلوط می‏کنیم. از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.

3- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسیس‌ها را به مدت 15 دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری: برای اینکه سوسیس‌ها طعم بهتری به خود بگیرند 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رنده شده به آن اضافه کنیم.


 
سوسیس قارچ و تره‌فرنگی

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی

چی لازم دارم؟

  • گوشت مرغ چرخ شده (فیله): 400 گرم
  • قارچ ریز شده: یک پیمانه
  • تره‌فرنگی متوسط قسمت سفید: یک عدد
  • هویج ریز آبپز شده: یک عدد متوسط
  • سیر: یک حبه، رنده شده
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پودر تخم گشنیز: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • شیرخشک: 2 قاشق غذا‏خوری
  • فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • نمک: یک‌دوم قاشق غذا‏خوری
  • روغن: 3 قاشق غذا‏خوری
  • وکیوم سوسیس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: 2 عدد

چطور بپزم؟

1- ابتدا تره‌فرنگی‌ها را خوب شسته، حلقه‌حلقه کرده و آبپز می‏کنیم.

2-تره‌فرنگی آبپز را با هویج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ می‏کنیم.

3- بقیه مواد باقی‌مانده را با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز می‌د‌هیم.

4- از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.
 
3- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‌زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد.

4- سوسیس‌ها را به مدت 20 دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده و سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم.

فوت کوزه‌گری: برای خوشمزه شدن این سوسیس می‏توانید دو قطره دود به مواد اضافه کنیم یا روی آن پنیر پیتزا ریخته درون فر گذاشته و گریل کنید. 

از کجا تهیه کنیم:

 وکیوم سوسیس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان

قطره دود خوراکی: بازارچه بهجت‌آباد
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان