کوکوی مرغ یکی از آن دسته غذاهایی است که بهسادگی نمیتوان از آن گذشت. این غذای خوشمزه، طعمی همهپسند دارد و در مدت زمان اندکی آماده سرو میشود. ازاینرو، امروز در آشپزخانه روزچین قصد داریم طرز تهیه این کوکوی خوشمزه را به همراه چهار نوع سس متفاوت به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید و طرز تهیه این کوکوی خوشمزه را ببینید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ
سینه مرغ: یک عدد متوسط
سس چیلی شیرین: دو قاشق غذاخوری
خامه: دو قاشق غذاخوری
: دو قاشق غذاخوری
خردل: دو قاشق غذاخوری
سس مایونز: دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ: دو قاشق غذاخوری
گشنیز تازهخردشده: دو قاشق غذاخوری
: دو قاشق غذاخوری
عسل: دو قاشق غذاخوری
تخممرغ: دو عدد
نشاسته سیبزمینی: نصف پیمانه
پودر سیر: یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آرد: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی مرغ
ابتدا به تهیه کوکوی مرغ پرداخته و بعد چهار نوع سس متفاوت را برای چاشنی این کوکوی خوشمزه آموزش میدهیم. برای تهیه کوکوی مرغ، اول از همه به سراغ گوشت سینه مرغ بروید. سینه مرغ را مطابق ویدئو ساتوری کنید و در یک ظرف نسبتاً بزرگ بریزید. حالا دو عدد تخممرغ به آن اضافه کرده هم بزنید. در مرحلۀ بعد، نشاستۀ سیبزمینی، پودر سیر و نمک را به مواد دیگر اضافه کرده و بهخوبی مخلوط کنید. ملات کوکوی شما آماده است. در یک تابه مقداری روغن ریخته و اجازه دهید تا حسابی داغ شود. ملات کوکو را بهصورت دایرههای کوچک درآورده، در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. کوکوی شما آمادۀ سرو است.
طرز تهیه چهار نوع سس متفاوت برای کوکوی مرغ
طرز تهیه این سسها اصلاً سخت نیست و خیلی سریع هم آماده میشود. برای تهیه هر سس، مطابق ویدئو از ترکیبات زیر استفاده کنید:
سس تند: دو قاشق غذاخوری سس چیلی + دو قاشق غذاخوری سس مایونز + دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
سس خامهای: دوقاشق غذاخوری خامه + دو قاشق غذاخوری سس مایونز + دو قاشق غذاخوری پنیر گورگونزولا (نوعی پنیر ایتالیایی که در سوپرمارکتها موجود است)
سس خردل: دوقاشق غذاخوری خردل + دو قاشق غذاخوری سس مایونز + یک قاشق غذاخوری عسل
سس ووسترشر: دو قاشق غذاخوری سس ووسترشر+دو قاشق غذاخوری سس کچاپ + یک قاشق غذاخوری عسل
برای تهیه هر سس، کافی است تا تمام ترکیبات تشکیلدهنده آن را با هم مخلوط کنید. مطمئن باشید که طعم متفاوتی را تجربه خواهید کرد. نوش جان!😊
منبع: