توانایی های جسمانی و شناختی بشریت محدود است اما روانشناسان معتقدند این مغز ماست که محدودیت ها را کنترل و کم و زیاد می کند و کسانی که به آن ها غلبه کرده اند معتقدند محدودیت ها چیزی به جز توهمات ما نیستند که به آن ها پر و بال می دهیم.
در بدونیم با انسان های موفقی که با از بین بردن محدودیت ها اعتقادی به غیرممکن ندارند آشنا شوید.
جاش ساندکوئیست بعد از از دست دادن یکی از پاهایش برای شرکت در بازی های پارالمپیک تمرین کرد
جاش در 10 سالگی به علت سرطان استخوان پای چپش را از دست داد. در 13 سالگی بیماری او درمان شد و 3 سال بعد شروع به تمرین اسکی کرد. پس از 6 سال تمرین عضو تیم اسکی پارالمپیک ایالات متحده شد. او هم اکنون سخنران انگیزشی و نویسنده کتاب های پرفروشی است.
جورج دانتزیگ مسئله ریاضی را کاملا تصادفی حل کرد
روزی جورج دانتزیگ که در مقطع دکتری در دانشگاه کالیفرنیا تحصیل می کرد دیر به کلاس رسید و 2 تئوری آماری که روی برد نوشته شده بود را به عنوان تکلیف به خانه برد و بدون این که چیزی درباره غیرقابل حل بودن آن ها بداند مسائل را حل کرد. بعدها هر دو نظریه بخشی از پایان نامه دانتزیگ را تشکیل دادند.
جیسون پاجت بعد از ضربه مغزی نابغه ریاضی شد
جیسون بعد از این که بیرون از فروشگاه به طرز وحشیانه ای مورد حمله قرار گرفت نه تنها ضربه مغزی شدیدی به او وارد شد بلکه از آن زمان به بعد از زیر ذره بین هندسه به دنیا نگاه کرد. تا قبل از این اتفاق جیسون مبل فروش بود اما بعد از حادثه توانایی تجسم مفاهیم فیزیکی و رسم نمودارهای پیچیده ریاضی را به دست آورد. به گفته دانشمندان جیسون نمونه سندروم ساوانت است.
راینولد مسنر نخستین کسی که کوه اورست را بدون کپسول اکسیژن فتح کرد
راینولد مسنر اولین کسی است که تمام کوه های بالای 8000 متر را بدون کپسول اکسیژن فتح کرده است. فتح اورست بدون اکسیژن از نظر پزشکان و متخصصان غیرممکن بود اما راینولد این کار را انجام داد.
جور روبیک برنده مسابقه دوچرخه سواری 3000 مایلی
این دوچرخه سوار اسلوونیایی برنده مسابقه دوچرخه سواری 834٫77 کیلومتری بدون توقف شد و در طی یک هفته مسابقه تنها یک ساعت خوابید. راز موفقیت و تحمل بالای این جور این است که به پیام های خستگی مغزش اعتنایی نمی کند.
هربرت نیچ غواص اعماق 253 متری
هربرت نیچ غواص اتریشی 33 رکورد غواصی ثبت کرده است و شگفت انگیزترین رکورد او غواصی در اعماق 253 متری بود. هربرت در طی این تجربه غواصی به دلیل خواب آلودگی نیتروژن موقتی به خواب رفت و به دلیل توقف بیش از حد طولانی در آب دچار بیماری رفع فشار شد اما چند سال بعد دوباره غواصی را شروع کرد.
چال سون از وزن 56 کیلوگرمی به آرنولد آسیایی تبدیل شد
چال سون در 20 سالگی تنها 56 کیلوگرم وزن داشت و به جوانی لاغرمردنی معروف بود. اما بعد از مدتی با برنامه غذایی خوب، ورزش و 3000 دراز و نشت در روز به معروف ترین بدنساز کره ای تبدیل شد.
رندی گاردنر رکورد بی خوابی را زده است
رندی گاردنر در 17 سالگی (سال 1964) به خاطر یک پروژه علمی 11 روز و 25 دقیقه بیدار ماند. در طول این دوره زمانی توانایی های فیزیکی، حسی و شناختی او نظارت می شد و در روز آخر در یک کنفرانس خبری بدون هیچ اشتباهی سخنرانی کند.
دکتر کاتسیولیس با ضریب هوشی 198 باهوش ترین مرد دنیا
دکتر کاتسیولیس روانپزشک یونانی و موسس شبکه هوش جهانی است. میانگین رتبه تست هوش 100 است و بیشتر مردم بین 85 تا 114 هستند. اما ضریب هوشی کاتسیولیس 198 است.