گوشت بره بسیار ترد و لذیذ است و آن را میتوان با چاشنیهای مختلف و به سبکهای متفاوت تهیه کرد. ما در اینجا، سس سیر را انتخاب کردهایم.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان استراحت: 2 ساعت
- زمان پخت: 75 دقیقه
مواد لازم
- یک ران بره حدود 2٫5 کیلوگرم
- 6 حبه سیر درشت
- 12 فیله ماهی کولی خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- برای سس سیر
- 24 حبه سیر
- یک پیمانه سرکه قرمز
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه
1- همه چربیهای اضافه گوشت بره را بگیرید و استخوانهای آن را نیز تا حد امکان جدا کنید. داخل گوشت را را با نوک چاقو سوراخ کنید و سیر و تکهای از ماهی کولی را داخل آنها قرار دهید.
2- در یک کاسه کوچک، رزماری و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید، نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه کنید.
3- روی همه سطح گوشت بره، دو قاشق روغن زیتون بمالید و سپس روی آن از مخلوط سبزیجات بمالید تا به همه جای گوشت برسد. سپس ران را به مدت 1 تا 2 ساعت کنار بگذارید تا مواد به خورد آن بروند.
4- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت را داخل تابه مخصوص فر قرار دهید و بدون در به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس حرارت را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید و 40 تا 45 دقیقه دیگر بپزید.
5- در این فاصله، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه روی اجاق گرم کنید. 24 عدد سیر درسته را با حرارت بسیار کم به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم شوند. آنها را داخل کاسه کوچکی بریزید و کنار بگذارید.
6- ران بره را از فر خارج کنید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید. فر را خاموش کنید و ران را در فر گرم قرار دهید تا گرم بماند.
7- سرکه را داخل تابه سیرها بریزید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود. سپس آن را داخل کاسه سیرها بریزید و با چنگال آنها را له کنید. نمک و فلفل بزنید تا مزهدار شوند.
8- فویل را از روی گوشت بردارید. روی آن فلفل سیاه بپاشید. جعفری تازه را روی گوشت بپاشید و یک قاشق غذاخوری سس روی آن بریزید. سس را در کنار گوشت سرو کنید.