وبسایت بدونیم: شاید باورتان نشود که گل کلم تا چه اندازه می تواند با آشپزی صحیح خوشمزه و دوست داشتنی باشد. گل کلم یکی از سالم ترین غذاهاست فقط کافی است یکی از دستورات زیر را انتخاب کنید تا از این غذا به اندازه کافی لذت ببرید.
لازانیای گل کلممواد لازم:
- 250 گرم گل کلم
- 250 گرم کلم بروکلی
- 200 گرم ورقه لازانیا
- 500 میلی لیتر خامه ترش
- 3 قاشق سوپخوری جعفری
- 200 گرم گوشت
- 12 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
- 200 گرم پنیر چدار
طرزتهیه:
1- فر را روی 180 درجه گرم کنید.
2- کلم بروکلی و گل کلم را در آب 5 دقیقه بجوشانید.
3- ورقه های لازانیا را در آب جوش به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
4- خامه ترش را با جعفری و 3 قاشق سوپخوری آب ترکیب کنید.
5- ظرف فر را چرب کنید.
6- 1/3 ورقه های لازانیا را روی ظرف فر بچینید. سپس نصف کلم های جوشانده شده، نصف گوشت، نصف گوجه ها و 1/3 پنیر و 1/3 سس را روی آن بریزید. سپس تمام لایه ها را به همین ترتیب بچینید تا تمام شود و باقیمانده سس ها و پنیر را روی آخرین لایه بریزید.
7- بگذارید 40 دقیقه لازانیا بپزد سپس دما را روی 190 درجه بگذارید و 10 دقیقه دیگر بماند تا روی آن طلایی شود.
8- لازانیا را داغ داغ با سالاد میل کنید.
تورتیلای گل کلممواد لازم:
- 500 گرم گل کلم
- 2 عدد تخم مرغ
- جعفری
- نمک و فلفل به دلخواه
طرزتهیه:1- گل کلم ها را در مخلوط کن آسیاب کنید.
2- 2 و نیم پیمانه کلم آسیاب شده را در مایکروفر به مدت 2 دقیقه بپزید. سپس آن را بیرون بیاورید و خوب هم بزنید. 2 دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید و دوباره هم بزنید.
3- بگذارید سرد شود و در ابکش کمی له کنید تا آب آن گرفته شود.
4- تخم مرغ ها، نمک و فلفل را اضافه کنید. می توانید ادویه مورد علاقه خود را هم به آن اضافه کنید.
5- فر را روی 190 درجه گرم کنید. روی سینی فر کاغذ چرب قرار دهید و خمیرها را روی آن بریزید.
6- بگذارید 10 دقیقه در فر بپزد. سپس پشت و رو کنید و 5 الی 7 دقیقه دیگر در فر بماند.
7- بعد از این که تورتیلاها سرد شد کمی در تاوه آن را سرخ کنید.
8- با خامه ترش یا هر سسی که دوست دارید میل کنید.
ناگت گل کلممواد لازم:
- ¼ پیمانه شیر
- 1 قاشق چای خوری سرکه سفید
- ¾ پیمانه آرد
- 1 قاشق چای خوری پودر سیر
- 1 عدد گل کلم
- 1 پیمانه سس فلفل
- 4 قاشق سوپ خوری کره
- ½ قاشق چای خوری سرکه سفید برای سس
- ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی
طرز تهیه:
1- فر را روی 230 درجه گرم کنید.
2- شیر و سرکه را با هم ترکیب کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس آرد و سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3- گلچه های گل کلم را داخل مواد کنید و سپس روی سینی فر قرار دهید. آن ها را با فاصله کنار هم قرار دهید و بگذارید به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر بپزد.
4- همینطور که گل کلم ها در حال پختن هستند سس فلفلی، کره، نمک و سرکه را با هم مخلوط کنید روی گاز حرارت دهید و سپس بردارید.
5- گل کلم ها را بردارید داخل این سس بزنید و دوباره بگذارید 6 تا 8 دقیقه در فر بپزند.
پیتزا مینی گل کلممواد لازم:
- 1 عدد تخم مرغ
- 150 + 200 گرم پنیر
- 1 قاشق سوپ خوری نشاسته سیب زمینی
- 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- 1 حبه سیر
- 400 گرم گل کلم
- 10 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
طرزتهیه:
1- گل کلم را در آب نمک زده بجوشانید. آبکشی کنید و بگذارید سرد شود.
2- گل کلم را در مخلوط کن آسیاب کنید سپس تخم مرغ، زیتون، 150 گرم پنیر و سیر را به آن اضافه کنید. می توانید نشاسته را برای چسبناک شدن خمیر اضافه کنید.
3-روی سینی فر کاغذ چرب قرار دهید و روی آن پودر سوخاری بریزید. خمیر را به 6 قسمت مساوی روی سینی بریزید.
4- سپس بگذارید 15 الی 20 دقیقه روی دمای 240 درجه در فر بپزد. سپس پنیر و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر در فر بپزد.
املت گل کلممواد لازم:
- 3 عدد تخم مرغ
- ½ پیمانه شیر
- 150 الی 200 گرم کل کلم
- سبزیجات
- نمک
- روغن گیاهی
طرزتهیه:
1-گلم کلم را بشوئید و ریز ریز کنید و در آب 7 دقیقه بجوشانید.
2-سبزیجات را خرد کنید. تخم مرغ و شیر را هم بزنید و نمک را اضافه کنید.
3- وقتی کلم ها پختند آبکشی کنید. روغن را داغ کنید و کلم ها و سبزیجات را در آن سرخ کنید.
4-سپس شیر و تخم مرغ را اضافه کنید. یک طرفش که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. با اضافه کردن پنیر خوشمزه تر هم می شود.