ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: ژله یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به شکل های مختلف تهیه میشود. این مدل ژله رولی به شکل آبنبات چوبی، محبوب بچه هاست.
مواد لازم:
- پودر ژله بلوبری: یک بسته
- پودر ژله قرمزرنگ: یک بسته
- آب داغ: دو پیمانه
- مارشمالو: سه پیمانه
طرز تهیه:
1. پودر ژله قرمز را در یک پیمانه آب داغ حل کنید و به مدت یک دقیقه و 30 ثانیه در مایکروویو با قدرت بالا قرار دهید و کاملا هم بزنید تا ژله حل شود.
2. یک و یک دوم پیمانه مارشمالو را اضافه کرده و هم بزنید.
3. ظرف را حدود یک دقیقه در مایکروویو با قدرت بالا قرار دهید تا مارشمالو ذوب شود.
4. ظرف را از مایکروویو درآورید و با همزن مواد را مخلوط کنید تا مخلوط کاملا یکدستی حاصل شود.
5. اجازه دهید این مخلوط در مجاورت دمای محیط خنک شود.
6. دوباره آن را هم زده و در ظرف از قبل کمی چرب شده به ابعاد حدود 25 در 20 سانتی متر بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
7. در این فاصله ژله آبی رنگ بلوبری را نیز همانند ژله قرمز آماده کنید.
8. ژله قرمز رنگ را از یخچال خارج ساخته و ژله آبی رنگ بلوبری را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد و سفت شود.
9. سپس با کمک چاقویی تیز لبه های ژله را آزاد ساخته و آن را روی سطح کار برگردانید.
10. با چاقوی تیز یا پیتزابر ژله را به باریکه هایی به پهنای 2 سانت برش داده و هر یک را رول کنید.
11. داخل هر یک از آنها چوب آبنبات فرو کرده و سرو کنید.