شناسه : ۷۸۲۷۸۰ - دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۸
استیک با قارچ شکم پر، فوق العاده است!
استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچهای کوچولو که با سس خامهای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.
وب سایت ایزی پز: استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچهای کوچولو که با سس خامهای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.
مواد اولیه
- 150 گرم راسته گوساله
- 3 عدد قارچ
- 0.5 عدد فلفل دلمه ای قرمز
- 50 گرم لوبیا سبز
- 25 گرم پنیر بلوچیز
- 150 گرم سیب زمینی
- 100 گرم خامه صبحانه
- 25 گرم ذرت
- 60 میلی لیتر مایه مرینیت مکزیکی
- 30 میلی لیتر روغن
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
دستورپخت:
- گوشت را در مایه مرینیت قرار دهید. روی آنرا با محافظ پلاستیکی بپوشانید و به مدت 1 الی 12 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزهدار شود سپس تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید.
- در زمان استراحت استیک، مواد اولیه را بشویید. یک چهارم از فلفل دلمهای و یک چهارم از لوبیا سبز را مربعی ریز برش دهید. باقیمانده هر دو را رشتهای متوسط برش دهید. پوست سیب زمینی را جدا کنید و آنرا ریز برش دهید. داخل قارچ را خالی کنید. قابلمهای حاوی آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید، سیب زمینی را در آن بپزید و آبکش کنید. وقتی سرد شد سیب زمینی را له کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل مخلوط کنید تا پوره سیب زمینی بدست آید.
- در تابهای روی حرارت ملایم خامه را گرم کنید اما مراقب باشید که نجوشد، پنیر بلوچیز را به خامه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به سس بلوچیز اضافه کنید. مقداری از سس بلوچیز را برای روی قارچ های شکم پر نگه دارید و باقیمانده را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید تا پوره بلوچیز بدست آید.
- تابهای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. فلفل دلمهای و لوبیای ریز خرد شده و ذرت را به مدت 5-10 دقیقه در تابه تفت دهید تا ترد شوند سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
- فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. داخل قارچ ها را با مخلوط لوبیا و ذرت پر کنید و روی آنرا از سس بلوچیز بریزید و قارچ ها را در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
- تابهای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. فلفل دلمه و لوبیا رشتهای را به مدت 5-10 دقیقه در تابه تفت دهید تا ترد شود سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. استیک را در کنار پوره بلوچیز و قارچ شکم پر و سبزیجات سرو کنید. نوش جان!