پیتزا پپرونی یک پیتزای ایتالیایی است که با سوسیس پپرونی که خیلی لذیذ و تند است، درست میشود اما در ایران معمولا از سوسیس معمولی به همراه پودر فلفل قرمز استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی
- نان پیتزای کاله 1 بسته
- پنیر پیتزای کاله 200 گرم
- سوسیس پپرونی 250 گرم
- گوجه فرنگی 1 عدد (وسط گوجه را کنار بگذارید و مابقی را نگینی خرد کنید تا آب نیندازد)
- فلفل دلمهای 1 عدد (نگینی خرد شده)
- نمک و ادویه به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
- سس قرمز 4 قاشق غذاخوری (به صورت دایره خرد شده)
طرز تهیه پیتزا پپرونی
برای شروع قالب فر را با کمی روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را از سمتی که صافتر است داخل قالب قرار دهید. سس قرمز را روی خمیر ریخته و به وسیله یک قاشق سس را روی سرتاسر خمیر پخش کنید.
پنیر پیتزای رنده شده را روی سس قرمز ریخته تا سرتاسر خمیر پوشیده از پنیر شود.
سوسیس پپرونی را روی پنیر ریخته سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را اضافه کنید.
در آخر آویشن و هر ادویهای که مایل هستید، بریزید.
قالب را داخل فر بگذارید و دمای آن را روی 220 درجه سانتیگراد و به مدت 15 دقیقه تنظیم کنید سپس هر چند دقیقه یکبار چک کنید.
اگر خمیر پیتزا پف کرده و روی آن پخته شده بود، پیتزا آماده است.
اگر مایل بودید میتوانید مقداری زیتون نیز داخل پیتزا بریزید همچنین میتوانید یک سس خوشمزه برای سرو آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا پپرونی
- 1 قاشق چایخوری پونه خشک (خرد شده)
- 1 قاشق چایخوری ریحان خشک (خرد شده)
- یکدوم قاشق چایخوری پودر سیر
- یکدوم قاشق چایخوری پودر پیاز
- یکدوم قاشق چایخوری شکر
- یکدوم قاشق چایخوری نمک
- یکچهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای تهیه سس، تمام مواد سس را با یکدوم فنجان آب، داخل یک کاسه ترکیب کنید و کنار بگذارید تا عطر و طعم آن بهتر و بیشتر شود.