شناسه : ۷۹۶۳۴۰ - دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۱
طرز تهیه شیرینی پفک بادامی
نزدیک به ایام عید نوروز است، اگر چه همه ما در روزهای پایانی سال مشغله زیادی داریم اما با خالی کردن دو تا سه روز آخر سال، میتوانید شیرینی عید را خودتان پخته و از مهمانان خود با شیرینیهای دست پخت خودتان پذیرایی کنید؛ با این کار خستگی خانه تکانی را از تن خود بیرون آورده هم چنین در هزینهها نیز صرفه جویی کنید
نزدیک به ایام عید نوروز است، اگر چه همه ما در روزهای پایانی سال مشغله زیادی داریم اما با خالی کردن دو تا سه روز آخر سال، میتوانید شیرینی عید را خودتان پخته و از مهمانان خود با شیرینیهای دست پخت خودتان پذیرایی کنید؛ با این کار خستگی خانه تکانی را از تن خود بیرون آورده هم چنین در هزینهها نیز صرفه جویی کنید. شیرینی پفک بادامی یک شیرینی خوشگل، خوشمزه و مناسب ایام عید است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پفک بادامی
- 5 عدد تخم مرغ
- 200 گرم پودر قند
- 200 گرم پودر بادام
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- 2 برگ کاغذ روغنی
- 2 قاشق سوپخوری پودر پسته
- 125 گرم آرد
طرز تهیه شیرینی پفک بادامی
- تخم مرغها را بشکنید، سفیده آن را از زرده جدا کرده و داخل یک کاسه بریزید سپس به وسیله یک همزن برقی، آنقدر سفیده را هم بزنید تا کاملا سفت شده و پف کند.
- پودر قند و وانیل را به سفیده اضافه کرده و به وسیله یک قاشق هم بزنید سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید، بعد از کمی هم زدن پودر بادام را نیز به آرامی اضافه کرده و هم بزنید.
- به وسیله کاغذ روغنی سینی فر را پوشانده و مواد را با قیف یا به صورت گلولهای روی سینی بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.
- فر را با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل آماده کنید. شیرینیها را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. دقت کنید که در فر کمی باز باشد تا شیرینیها تغییر رنگ ندهند. بعد از بیرون آوردن از فر پس از آن که کمی خنک شد آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرفی مناسب بچینید.
- دقت کنید اگر مواد اضافه آمد، داخل فریزر قرار دهید تا آب نیندازد، پس از آماده شدن فر مواد را بیرون آورده، هم بزنید و داخل فر قرار دهید.