میگو پلو اسپانیایی یک غذای خوشمزه و اسپایسی است که برای طرفداران غذاهای دریایی و سبزیجات انتخابی عالی محسوب می‌شود. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه این غذای لذیذ را بخوانید.

مواد لازم

برنج 2 پیمانه

گوجه‌ فرنگی پوست گرفته و خرد شده 4 عدد

هویج 2 عدد

ذرت 1 پیمانه (به صورت کنسرو)

نخود فرنگی 1 پیمانه (به صورت کنسرو)

پیاز داغ 1/2 پیمانه

سیر رنده شده 2 حبه

آب 1 پیمانه

روغن 3 قاشق غذاخوری

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز 1/5 قاشق چای‌خوری

نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- هویج و پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با با پوره گوجه فرنگی و سیر خرد شده، داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که پیاز نرم شد روی آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید.

2- میگوهای تمیز شده را به پیاز اضافه کنید و برای 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

3- حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود. پس از کم شدن آب خوراک، نمک و فلفل را اضافه کنید، کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید. سپس ذرت و نخود فرنگی را به مایه میگو اضافه کنید.

4- برنج را آبکش کنید.

5- ته قابلمه کمی روغن بریزید و قابلمه را لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید و لا‌به‌لای آن را زعفران حل شده آخرین لایه را با میگو  بپوشانید.

6- قابلمه را روی گاز بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید؛ حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد. 

7- پس از دم کشیدن پلو میگو را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!