میگو پلو اسپانیایی یک غذای خوشمزه و اسپایسی است که برای طرفداران غذاهای دریایی و سبزیجات انتخابی عالی محسوب میشود. در این مطلب میتوانید طرز تهیه این غذای لذیذ را بخوانید.
مواد لازم
برنج 2 پیمانه
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده 4 عدد
هویج 2 عدد
ذرت 1 پیمانه (به صورت کنسرو)
نخود فرنگی 1 پیمانه (به صورت کنسرو)
پیاز داغ 1/2 پیمانه
سیر رنده شده 2 حبه
آب 1 پیمانه
روغن 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1/5 قاشق چایخوری
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- هویج و پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با با پوره گوجه فرنگی و سیر خرد شده، داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که پیاز نرم شد روی آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید.
2- میگوهای تمیز شده را به پیاز اضافه کنید و برای 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
3- حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود. پس از کم شدن آب خوراک، نمک و فلفل را اضافه کنید، کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید. سپس ذرت و نخود فرنگی را به مایه میگو اضافه کنید.
4- برنج را آبکش کنید.
5- ته قابلمه کمی روغن بریزید و قابلمه را لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید و لابهلای آن را زعفران حل شده آخرین لایه را با میگو بپوشانید.
6- قابلمه را روی گاز بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید؛ حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد.
7- پس از دم کشیدن پلو میگو را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!