مواد لازم:
- 2 پیمانه آرد
- 1/3 پیمانه کره
- 1/3 پیمانه پودر قند
- ¼ قاشق چای خوری دارچین
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ¾ پیمانه شکر
- 1 پیمانه دوغ
- 1 عد لیمو
- 1 عدد پرتقال
- 2 عدد تخم مرغ
پوست پرتقال را رنده کنید.
کره را با هم زن بزنید تا پف کند.
شکر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.
تخم مرغ ها را اضافه کنید.
اکنون باید پوست پرتقال ها را اضافه کنید.
درظرف دیگری آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را اضافه کنید و در آخر دوغ را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
قالب را به مدت 45 الی 50 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
قالب را از فر بیرون بیاورید و نان را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
برای درست کردن خامه روی نان یک قاشق چای خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری آب پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط و هم بزنید.
روی کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و خامه را روی آن بریزید.