ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خیارشور با روش متفاوت و طعم های استثنایی

طرز تهیه خیارشور با روش متفاوت که خیارشوری لذیذ و ترد را در اختیار شما خواهد گذاشت را با استفاده از برگ مو یا انگور آماده شده است. استفاده بیشتر از این مقدار سرکه در محلول آب و نمک به سریع تر آماده شدن خیارشورها کمک می کند.

طرز تهیه خیارشور با روش متفاوت که خیارشوری لذیذ و ترد را در اختیار شما خواهد گذاشت را با استفاده از برگ مو یا انگور آماده شده است. استفاده بیشتر از این مقدار سرکه در محلول آب و نمک به سریع تر آماده شدن خیارشورها کمک می کند.

طرز تهیه خیارشور با طعمی خوشایند به طوری که خیارشورها کاملا ترد و سفت و خوشرنگ و بو باشند را در این دستور کاملا متفاوت تجربه کنید. معمولا اواخر شهریور زمانی مناسب برای تهیه خیارشور می باشد که با انتخاب خیار های کوچک و ریز و قلمی می توانید خیارشورهای با ظاهری بیرونی آماده کنید.

طرز تهیه خیارشور خوش طعم با روشی کاملا متفاوت

طرز تهیه خیارشور متفاوت

مواد لازم :

1 – خیار تازه و قلمی : 1 کیلوگرم

2 – سیر : 3 حبه متوسط



3 – شوید گل مخصوص خیارشور : 100 گرم

4 – فلفل سبز و تند : 3 عدد کوچک

5 – نمک : به میزان لازم

6 – برگ انگور : چند عدد

7 – سرکه : 1/4 استکان

طرز تهیه خیارشور

طرز تهیه خیارشور :

1 – خیارها، برگ انگور، فلفل و سیرهای پوست گرفته را جداگانه کاملا تمیز بشویید و بگذارید آبشان کشیده شوند و به طور کامل خشک خشک شوند.

2 – ظرف مناسبی که می خواهید خیارشور را در آن بگذارید شسته و خشک و آماده کنید.

3 – کف ظرف یک لایه خیار به طور منظم خیار بچینید.

4 – چند برگ مو را روی خیارها پهن کنید.

5 – هر حبه سیر را به سه تکه تقسیم کنید، و روی خیارها چند حلقه سیر بریزید.

6 – مقداری شوید را بر روی خیارها بگذارید و آن را روی سطح خیار پخش کنید.

7 – یک عدد فلفل سبز تند و کوچک را بر روی شوید قرار دهید.

8 – دو، سه برگ مو را روی خیار ها بگذارید بطوری که سطح آن کاملا پوشانده شود.

9 – دوباره یک ردیف خیار بچینید و مراحل 4 تا 8 را تکرار و انجام دهید.

10 – وقتی ظرف پر شد، باید سر ظرف بر روی برگ مو که بالاترین لایه است مقداری شوید و سیر و یک فلفل سبز بگذارید، طوریکه ظرف کاملا کیپ تا کیپ پر شود.

11 – ظرف را مدتی در کناری بگذارید و اجازه دهید حدود نیم ساعتی بماند، در این فاصله مخلوط آب و نمک را آماده کنید.

12 – در پارچی آب سرد و تمیز بریزید، مقداری نمک بریزید و مخلوط نمایید، شوری آن را تست و اندازه کنید.

13 – آب و نمک آماده شده را آرام و آهسته بر روی خیارها ریخته و کاملا پر کنید.

14 – در ظرف را نگذارید و ظرف را در سایه و جایی که خنک باشد، بگذارید.

طرز تهیه خیارشور ترد

15 – یکی، دو دفعه ظرف را به سمت های مختلف آهسته کج کنید تا آب نمک به تمام قسمت های ظرف نفوذ کند، و اگر آب ظرف کم شد از همان محلول آب نمک بر روی ظرف بریزید.

16 – سرکه را بر روی محتویات ظرف خیارشور بریزید و اجازه دهید به تمام ظرف برسد، با چند دفعه کج و راست کردن آهسته ظرف اینکار را انجام دهید.

17 – درب ظرف را محکم ببندید تا هوایی در آن نفوذ نکند. حدود یک هفته تا ده روز در جایی خنک و سایه نگهداری کنید تا خیارشورها برسند.

در طرز تهیه خیارشور چون خیارها آب را به خود می کشند مراقب باشید آب ظرف کم نشود و اگر نیاز بود از محلول آب و نمک و چند قطره سرکه استفاده کنید. می توانید از سبزی ترخون و کرفس نیز به جای برگ مو برای ایجاد طعم های مختلف و استثنایی استفاده کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی