ماهان شبکه ایرانیان

کوکی شکلات و مارگارین برای یک صبحانه خوشمزه

این کوکی‌های خوشمزه را آخر هفته تهیه کنید و می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهدارید. هر روز صبح با یک فنجان قهوه یا چای نوش جان کنید.

کوکی شکلات و مارگارین برای یک صبحانه خوشمزه

این کوکی‌های خوشمزه را آخر هفته تهیه کنید و می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهدارید. هر روز صبح با یک فنجان قهوه یا چای نوش جان کنید.

  • تعداد: 60 عدد
  • زمان تهیه: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه مارگارین 80 درصد
  • یک پیمانه شکر قهوه‌ای
  • نصف پیمانه شکر سفید
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • 2 3/4 پیمانه آرد کامل
  • دو پیمانه تکه‌های شکلات نیمه تلخ
  • 1٫5 پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، مارگارین را با مخلوط‌کن یا هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا کمی رنگش روشن شود. شکر قهوه‌ای، شکر سفید، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی چند دقیقه هم بزنید. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید. به آرامی آرد را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مایه سفت شد، هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید. تکه‌های شکلاتی و گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.

2- یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. با قاشق دو قاشق چایخوری از مواد را با فاصله سه تا 4 سانتی‌متری از هم قرار دهید.

3- سینی را 8 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکی‌ها طلایی شوند. آنها را دو دقیقه خنک و سپس سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 98
  • چربی: 5 گرم
  • کلسترول: 7 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 13 میلی‌گرم
  • فیبر: 0 میلی‌گرم
  • قند: 8 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • سدیم: 69 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 36 میلی‌گرم
  • کلسیم: 10 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان