این کوکیهای خوشمزه را آخر هفته تهیه کنید و میتوانید تا یک هفته در یخچال نگهدارید. هر روز صبح با یک فنجان قهوه یا چای نوش جان کنید.
- تعداد: 60 عدد
- زمان تهیه: 40 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه مارگارین 80 درصد
- یک پیمانه شکر قهوهای
- نصف پیمانه شکر سفید
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 2 عدد تخممرغ
- یک قاشق چایخوری وانیل
- 2 3/4 پیمانه آرد کامل
- دو پیمانه تکههای شکلات نیمه تلخ
- 1٫5 پیمانه گردوی خرد شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، مارگارین را با مخلوطکن یا همزن برقی خوب هم بزنید تا کمی رنگش روشن شود. شکر قهوهای، شکر سفید، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید. تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. به آرامی آرد را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مایه سفت شد، هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید. تکههای شکلاتی و گردوها را اضافه کنید و هم بزنید.
2- یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. با قاشق دو قاشق چایخوری از مواد را با فاصله سه تا 4 سانتیمتری از هم قرار دهید.
3- سینی را 8 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکیها طلایی شوند. آنها را دو دقیقه خنک و سپس سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 98
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 7 میلیگرم
- کربوهیدرات: 13 میلیگرم
- فیبر: 0 میلیگرم
- قند: 8 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- سدیم: 69 میلیگرم
- پتاسیم: 36 میلیگرم
- کلسیم: 10 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم