مطالعه جدید نشان می دهد شیر اُرگانیک در مقایسه با شیر معمولی سرشار از اسیدچرب امگا3 است که سلامت قلب عروق را تقویت می کند.
به گزارش به نقل از مهر، شیر ارگانیک شیری است که گاو با 100 درصد علف ارگانیک و رژیم غذایی مبتنی بر غلات تغذیه شده باشد.
درحالیکه اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 از مواد مغذی ضروری بدن هستند، مصرف بیش از اندازه زیاد امگا6 و بسیار کم امگا3 می تواند ریسک بیماری قلبی-عروقی، چاقی و دیابت را افزایش دهد.
یافته ها نشان می دهد شیر ارگانیک دارای نسبت تقریبا یک به یک امگا6/امگا3 است، درحالیکه این نسبت در شیر معمولی 5.7 به یک است.
شیر ارگانیک همچنین در مقایسه با شیر معمولی 52 درصد کمتر اسید چرب امگا6 دارد. بعلاوه شیر ارگانیک دارای بالاترین میزان اسیدچرب اسید لینولئیک (CLA) است.
«چارلز بن بروک»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جانز هاپکینز، در این باره می گوید: «توازن عالی اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 در محصولات لبنی حاصل از شیر ارگانیک به مصرف کنندگان کمک می کند تا ریسک بیماری قلبی عروقی و سایر بیماری های متابولیک را کاهش دهند.»
به گفته محققان، اسیدهای چرب امگا3 و CLA علاوه بر فواید متابولیکی و قلبی-عروقی برای زنان باردار و شیرده، نوزادان و کودکان هم مفید هستند.
انواع گوناگون اسیدهای چرب امگا3 در رشد چشم ها، مغز و سیستم عصبی نقش مهمی ایفاء می کنند.
مصرف کافی امگا3 می تواند زوال عملکرد شناختی را در بین افراد مسن کُند نماید.