اسفنج ها در آشپزخانه چند کاره هستند; از شستن ظرفها گرفته تا تمیز کردن روی کابینت ها و وسایل آشپزخانه و ....
این همه کاره بسیار پر استفاده، معمولا از نوعی اسفنج پلی اورتان ساخته می شود که با جذب مقدار زیادی آب، حالت اولیه خودش را حفظ می کند و تغییر شکل نمی دهد.
اسفنج ها اما، می توانند محل رشد و تکثیر میکروب های بسار ریز و خطرناکی باشند که از مواد غذایی مثل خورده های گوشت یا سبزیجات و حتی تخم مرغ خام بوجود می آیند.
عدم استریلیزه مداوم اسفنج ها ممکن است منجر به بیماریهایی مثل هپاتیت A و سالمونلا شود. پس توصیه مجله دلگرم به شما این است که برای پیشگیری از انواع بیماری ها و داشتن آشپزخانه ای با محیطی سالم، اسفنج های آشپزخانه تان را هر هفته استریلیزه کنید .
![چگونه اسفنج آشپزخانه را استریلیزه کنیم](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/13/0217080545.jpeg)
استریلیزه کردن اسفنج
1. اسفنج را با آب سرد خوب شستشو دهید و سعی کنید خرده های غذا یا هر چیزی که لابه لای اسفنج رفته است را خارج کنید و در نهایت اسفنج را محکم فشار دهید تا آب آن کاملا خارج شود.
2. کاسه ای که بتوان داخل ماکروویو گذاشت را با نصف فنجان آب سرد پر کنید و اسفنج را داخل آن بخوابانید.
3. کاسه را داخل ماکروویو بگذارید و به مدت دو دقیقه بالاترین درجه حرارت را انتخاب کرده و بگذارید اسفنجتان خوب استریلیزه شود.
4. قبل از اینکه کاسه را از ماکروویو خارج کنید اجازه دهید خوب سرد شود.
5. پس از اینکه آب داخل کاسه کاملا سرد شد اسفنج را خارج کنید و از اسفنج کاملا بهداشتی و بدون میکروب خود لذت ببرید.
برگردان توسط مجله دلگرم
(اعظم بهادر)