ماهان شبکه ایرانیان

چرا با خرد کردن پیاز اشک میریزیم؟چگونه از این مسئله جلوگیری کنیم؟

چرا با خرد کردن پیاز اشک میریزیم وقتی شما پیاز را پوست کنده و قاچ می کنید ، سلول های پیاز را پاره می کنید و آنزیم هایی که گازی به نام «پروپانتیل سولفکسید» تو لید می کنند آزاد می شوند

چرا با خرد کردن پیاز اشک میریزیم

چرا با خرد کردن پیاز اشک میریزیم

وقتی شما پیاز را پوست کنده و قاچ می کنید ، سلول های پیاز را پاره می کنید و آنزیم هایی که گازی به نام «پروپانتیل سولفکسید» تو لید می کنند آزاد می شوند.

وقتی این گاز به چشمان شما می رسد (یا حتی به بینی شما) ، اشک از چشمهایتان جاری می شود و اسید سولفوریک بسیار رقیقی تولید می شود و چشمتان را می سوزاند. در این هنگام مغز به چشم دستور می دهد که اشک بیشتری تولید شود و چشم شما قرمز و متورم می شود. هرچه بیشتر پیاز خرد کنید گاز بیشتری تولید شده و شما بیشتر اشک می ریزید.

چرا با خرد کردن پیاز اشک میریزیم

برای جلوگیری از سوزش چشمانتان بهتر است قبل از اینکه پیاز را خرد کنید ، آن را داخل فریزر قرار دهید. دمای سرد روند آزاد شدن آنزیم ها را کند می کند ، بنابراین در سوزش و اشک ریختن چشمانتان تاخیر ایجاد می کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان