مجله سرآشپز: در اکثر غذاهای ما ایرانیها گوشت قرمز پیدا میشود، همیشه دوست داشتیم خلاقیت به خرج دهیم و غذایی جدید با این گوشتها درست کنیم. این خوراک گوشت یکی از غذاهای گوشتی مقوی و خوشمزه است.
مواد مورد نیاز:
- گوشت گوساله: 150 گرم
- گل کلم: 300 گرم
- هویج: 3 عدد
- کلم بروکلی: 200 گرم
- پیاز (خلالی خرد شده): 2 عدد
- بیبی کورن: 5 عدد
- فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خرد شده): 1 عدد
- فلفل سیاه: 1 ق چ
- فلفل قرمز: یک دوم ق چ
- قرص عصاره سبزیجات: 1 عدد
- سس سویا: 1 ق س
- شکر: 1 ق س
- روغن زیتون: 3 ق س
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1. گوشت را نواری برش بزنید و داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
2. گل کلم، هویج و کلم بروکلی را درون قابلمه ای دیگر حاوی آب در حال جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آب کش کنید. سپس بلافاصله آن ها را در آب یخ بگذارید تا تازگی سبزیجات حفظ شود.
3. گل کلم و کلم بروکلی را گل گل کرده و هویج را خلالی خرد کنید.
4. پیاز را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شود. بعد گوشت را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید.
5. بیبی کورن را از طول برش بزنید و به همراه گل کلم، هویج، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی به گوشت بیفزایید و خوب تفت دهید.
6. فلفل سیاه، فلفل قرمز، عصاره سبزیجات، سس سویا، شکر و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
7. بعد آن را داخل ظرفی سرو کنید.