ماهان شبکه ایرانیان

با این خمیر مرغ و میگو را ترد و سوخاری کنید

ماءالشعیر را داخل یک کاسه استیل می‌ریزیم و سپس نمک و فلفل و جوش شیرین و سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از برترین‌ها به شما طرز تهیه خمیر مخصوص سوخاری کردن مرغ یا میگو را آموزش می‌دهیم.
 
با این خمیر مرغ و میگو را ترد و سوخاری کنید 
 
مواد لازم:
ماءالشعیر ساده 1 شیشه
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران آب کرده (برای خوش رنگ شدن به میزان لازم)
آرد گندم به میزان لازم

طرز تهیه
ماءالشعیر را داخل یک کاسه استیل می‌ریزیم و سپس نمک و فلفل و جوش شیرین و سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

سپس آرد گندم الک شده را به آرامی اضافه کرده و هم می‌زنیم و آنقدر هم می زنیم که غلظت خمیر همانند ماست هم خورده شود در صورت دلخواه می‌توانید کمی زعفران برای خوش رنگی و طعم بهتر به آن اضافه کنید. بعد از اینکه خمیر آماده شد روی خمیر را می‌کشیم و در محیط گَرم °37 سانتی گراد در دمای معمولی آشپزخانه می‌گذاریم تا خمیر استراحت کند پس از اینکه خمیر آماده شد می‌توانیم تکه‌های مرغ یا میگو و یا سبزیجات رو داخل مایع فرو کرده و در روغن داغ سرخ کنیم.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان