سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به نقل از مجله تصویر زندگی به شما طرز تهیه املت قارچ و سبزی را آموزش میدهیم.
مواد اولیه برای 4 نفر:
تخممرغ (زرده و سفیده جدا) 4عدد
نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
شیر (کم چرب) 2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا (رنده شده) 40 گرم
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی 100 گرم
کدو سبز (خردشده) 50 گرم
قارچ ورقهای (خرد شده) 50 گرم
آبلیموی تازه به مقدار لازم
روش تهیه:
جهت تهیه املت قارچ و سبزی ابتدا سفیدههای تخممرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود. حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود. اکنون پوره گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یک نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل کنید.