ماهی سالمون ( آزاد ماهی ) یکی از انواع ماهی های خوشمزه و لذیذ است که شما می توانید آن را برای مهمانی های خود در منزل به راحتی تهیه کنید. در ادامه این بخش طرز تهیه ماهی سالمون را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.
ماهی سالمون نوعی ماهی است که در اب های شیرین متولد می شود و گوشت این ماهی نسبت به بقیه ماهی ها از چربی بیشتری بر خوردار است و هم چنین این ماهی خوشمزه مقدار زیادی کلسترول دارد. اگر ترجیح می توانید که ماهی سالمون را در منزل خودتان تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا شما را با چگونگی طرز تهیه ماهی سالمون آشنا سازیم.
ماهی سالمون سرشار از امگا 3 و پروتئین و ویتامین D است بنابراین بهتر است که شما این غذای خومشزه و مقوی رادر برنامه غذای کودکان و سالمندان قرار دهید. طرز تهیه ماه سالمون را در این مطلب با بهترین روش مشاهده خواهید کرد. این ماهی خوشمزه مانند قلیه ماهی و ماهی شکم پر جزء غذا های پر طرفدار است.
مواد لازم
سس سویا : 1 قاشق غذا خوری
ماهی سالمون : 4 تکه
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
عسل : دو قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده : 1/4 پیمانه
کنسرو ذرت : 1 عدد
پیاز چه : 1 عدد
آبلیمو : 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی : 1 عدد
نمک : به مزان لازم
فلفل : به میزان لازم
کنجد ( در صورت تمایل ) : به میزان لازم
طرز تهیه ماهی سالمون
ابتدا ماهی سالمون را به خوبی تمیز کنید و سپس آن را در اندازه های دلخواه تکه تکه کنید.
سپس آبلیمو و سس سویا و عسل را در درون ظرف مناسبی به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس فیله های ماهی را در درون سس قرار دهید و مخلوط سس و فیله های ماهی را در درون یک کیسه فریزر و یا ظرف در بسته ای قرار دهید می توانید برای خوش طعم کردن ماهی ها روی آن ها مقداری کنجد بپاشید و به مدت 30 دقیقه ماهی ها را در درون یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند.
بعد از مدت زمان ذکر شده مقداری روغن در درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد فیله های ماهی را در درون روغن به خوبی سرخ کنید تا طلایی شوند.
می توانید ماهی ها را در قالب فر نیز قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در دمای 200 درجه آن ها را کبابی کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه ماهی سالمون کنسرو ذرت را در درون تابه ای مناسب با روغن زیاد و روی حرارت ملایم تفت دهید.
سپس مخلوط این مواد را در درون کاسه ای بریزید و گوجه فرنگی های نگینی و گشنیز و پیاز چه خرد شده را به مخلوط ذرت و روغن زیتون اضافه کنید سپس مقداری نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید.
ماهی سرخ شده و یا کبابی شده را در درون ظرف مناسبی بگذارید و سس سالسا را بر روی ماهی ها بریزید. امیدواریم از طرز تهیه ماهی سالمون نهایت لذت را برده باشید. برای مشاهده آموزش طبخ انواع غذای دریایی کلیک کنید.