وب سایت سرآشپز پاپیون: شیر پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی تبریز است، که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد لازم
- گلاب 1/3 پیمانه
- آب پیاز به مقدار لازم
- آب 2 پیمانه
- خلال پسته 1 پیمانه
- پیاز داغ 1 پیمانه
- فیله مرغ 500 گرم
- دارچین 1/2 قاشق چای خوری
- کشمش پلویی 1 پیمانه
- نمک 1 قاشق چای خوری
- زعفران 1 قاشق چای خوری
- شیر 4 پیمانه
- کره 200 گرم
- برنج 3.5 پیمانه
طرز تهیه
1. فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزهدار میکنیم.
2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس میکنیم.
3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
4. آب برنج را خالی میکنیم و آن را داخل شیر میریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه میکنیم.
5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را میریزیم و میگذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. 35 دقیقه دمکنی میگذاریم تا بپزد.
6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ میکنیم.
7. فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت میدهیم.
8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج میریزیم و تزیین میکنیم، فیلههای مرغ را هم روی برنج قرار میدهیم.