جامبو یا همان پاستا صدفی شکم پر از انواع غذا های خوشمزه و مناسب برای جشن تولد و مهمانی های عصرانه است. در ادامه این مطلب طرز تهیه جامبو را به صورت مرحله به مرحله و با بهترین روش به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.
جامبو از انواع غذاهای فرنگی است و در طرز تهیه جامبو برای پر کردن شکم ماکارونی صدفی از مواد گوشتی و سبزیجات مختلف و پنیر استفاده می شود. جامبو را می توانید به راحتی سرو کنید و بسیار خوشمزه و لذیذ است.
جامبو و ماکارونی و لازانیا از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ هستند و بهتر است این غذاهای خوشمزه و پرطرفدار را برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی هفتگی تان قرار دهید.
مواد لازم
- پوره گوجه فرنگی : 4 پیمانه
- سبزیجات ( جعفری و ریحان و پیازچه و کرفس و فلفل دلمه ای و پیاز و سیر )
- پنیر خامه ای : 150 گرم
- گوشت چرخ کرده : 200 گرم
- اسفناج خرد شده : 2 پیمانه
- جوز هندی : به میزان لازم
- پاستا صدفی : 20 عدد
- پیاز داغ : به میزان لازم
طرز تهیه جامبو خوشمزه
برای تهیه پاستا صدفی شکم پر یا همان جامبو، ابتدا فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس در درون قابلمه ای مناسب 20 عدد پاستای صدفی سایز بزرگ را بجوشانید.
بعد از اینکه پاستا ها کمی نرم شدند آن ها را در درون آبکش بریزید و سپس به صورت ردیفی پاستاهای صدفی را بر روی دستمال آشپزخانه بچینید تا خشک شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه جامبو پوره گوجه فرنگی را با مقداری پیاز داغ و سیر نگینی در درون تابه ای تفت دهید و سپس تابه را در گوشه ای قرار دهید.
جعفری و ریحان و پیازچه و کرفس و فلفل دلمه ای و پیاز و سیر را خرد کنید.
به ترتیب هر کدام از سبزیجات را تفت دهید.
سپس سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و مقداری ارگانو به مواد اضافه کنید و به مدت 60 دقیقه اجازه دهید تا سس بر روی حرارت کم شعله گاز بپزد.
گوشت چرخ کرده را با مقداری پیاز نگینی خرد شده تفت دهید و سپس سیر و زردچوبه را به مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا سیر و زردچوبه نیز تفت بخورند.
در مرحله بعدی طرز تهیه جامبو در درون تابه ای مناسب اسفناج را مقداری تفت دهید سپس جوز هندی را در درون اسفناج رنده کنید و وقتی که مخلوط جوز هندی و اسفناج خنک شدند به آن ها یک قاشق چای خوری سس خردل و پنیر خامه ای اضافه کنید، سپس گوشت و اسفناج را با یکدیگر مخلوط کنید.
اطراف و ته قالب فر را با یک قاشق سس مایونز چرب کنید.
یک ردیف از سس گوجه و سبزیجات را در کف ظرف بریزید.
سپس پاستاهای صدفی را با مخلوط اسفناج و گوشت و پنیر پر کنید.
پاستاهای پر شده را به صورت ردیفی کنار هم بچینید.
سس گوجه فرنگی را بر روی پاستاها بریزید.
با کمک فویل روی قالب فر را بپوشانید و قالب فر را در درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
بعد از مدت زمان ذکر شده قالب فر را از درون فر بیرون آورید و پنیر پیتزا و مقداری ارگانو را بر روی جامبو بریزید و دوباره قالب فر را بدون استفاده از فویل در زیر گریل فر قرار دهید تا روی پاستا صدفی شکم پر طلایی شود.
در این مطلب دستور پخت جامبو را مشاهده کردید که امیدواریم از پخت این غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت انواع پاستا کلیک کنید.