چای یکی از انواع نوشیدنی های گرم و خوش طعم و پرطرفدار در بین ما ایرانیان می باشد که در انواع مختلفی می توان آن را دم کرد. در این مطلب طرز تهیه چای زنجبیل پرخاصیت را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
نوشیدن چای زنجبیل باعث می شود که گرما و حرارت در بدن ایجاد شود که همین امر موجب می شود که مواد سمی و مضر بدن از طریق عرق نمودن از بدن بیرون رود. چای را معمولا پس از هر وعده غذایی و یا اغلب به عنوان عصرانه به همراه کیک و شیرینی و بیسکویت می توان میل نمود. در این مطلب با طرز تهیه چای زنجبیل و خواص فوق العاده آن در خدمت شما عزیزان می باشیم.
شیر قهوه و چای به و قهوه ترک از انواع نوشیدنی های گرم و خوشمزه ای می باشند که شما عزیزان می توانید به راحتی در منزل تهیه نموده و از آن ها برای مهمانی های خود و پذیرایی از دوستان خود استفاده کرده و از خوردن آن ها لذت ببرید. در ادامه روش تهیه و دم کردن چای زنجبیل و خواص آن را برای شما مخاطبان عزیز بیان خواهیم کرد. تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
- آب : چهار لیوان
- ریشه زنجبیل تازه : پنج سانتی متر
- عسل و لیمو : به میزان لازم
طرز تهیه چای زنجبیل
برای درست کردن چای زنجبیل ابتدا زنجبیل را پوست نمایید و سپس آن را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.
آب سرد را در ظرفی مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
هنگامی که آب تازه شروع به جوشیدن کرد ورقه های نازک شده زنجبیل را درون ظرف آب ریخته و در ظرف را ببندید.
میزان حرارت را کاهش دهید و صبر کنید تا حدود 15 الی 20 دقیقه با یکدیگر بجوشند. پس از آن عسل و لیمو را به آن اضافه نمایید و بگذارید تا چند جوش بخورد.
پس از آن چای را از صافی رد کنید تا صاف و یکدست شود. سپس آن را داخل فنجان ریخته و میل نماید. از آن جایی که زنجبیل تند می باشد می توانید با افزودن آب بیشتر و یا از نعناع نیز در طرز تهیه چای زنجبیل استفاده نمایید تا از طعم و مزه تند آن کاسته شود.
خواص چای زنجبیل
- دردهای عضلانی را کاهش می دهد و در بهبود گرفتگی های بدن موثر می باشد.
- از پوست در برابر سرما محافظت می کند و از خشکی آن جلوگیری می کند.
- وجود چربی های مفید در این ماده موجب افزایش سرعت جریان خون در بدن می شود.
- برای خانم ها در زمان قاعدگی موثر است و دردهای دوران قاعدگی را کاهش می دهد.
- استرس و نگرانی را کاهش داده و به هضم هرچه سریع تر غذا کمک می کند.
- نوشیدن چای زنجبیل در بهبود مشکلات تنفسی نقش به سزایی دارد.
- این چای التهابات موجود در بدن را کمتر می کند.
- از این چای می توان برای کاهش تهوع و درمان آنفلوآنزا و سرماخوردگی استفاده کرد.
- چای زنجبیل چربی زدا است از این رو می تواند موجب لاغر شدن شود.
در این مطلب با طرز تهیه چای زنجبیل و خواص بسیار مفید آن آشنا شدید که امیدواریم بتوانید این چای را به راحتی و با رعایت اصول مربوطه در منزل تهیه کرده و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. در صورت تمایل برای مشاهده آموزش تهیه انواع نوشیدنی گرم کلیک نمایید. نوش جان