وب سایت بدونیم: نان پرتقالی یک نان خوشمزه با عطر پرتقاله که با چای داغ خیلی می چسبه. این نان خوش عطر را برای صبحانه ، عصرانه و میان وعده می تونین میل کنید.
مواد لازم:
- 2 پیمانه آرد
1/3 پیمانه کره
1/3 پیمانه پودر قند
¼ قاشق چای خوری دارچین
¼ قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
¾ پیمانه شکر
1 پیمانه دوغ
1 عد لیمو
1 عدد پرتقال
2 عدد تخم مرغ
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540859.jpeg)
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540859.jpeg)
دستور تهیه :
پوست پرتقال را رنده کنید.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540875.jpeg)
کره را با هم زن بزنید تا پف کند.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540875.jpeg)
شکر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.
تخم مرغ ها را اضافه کنید.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540890.jpeg)
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540906.jpeg)
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540906.jpeg)
اکنون باید پوست پرتقال ها را اضافه کنید.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540921.jpeg)
درظرف دیگری آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540921.jpeg)
سپس مواد خشک را اضافه کنید و در آخر دوغ را اضافه کنید و هم بزنید.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540937.jpeg)
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540953.jpeg)
داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540953.jpeg)
قالب را به مدت 45 الی 50 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540968.jpeg)
قالب را از فر بیرون بیاورید و نان را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540968.jpeg)
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054540984.jpeg)
برای درست کردن خامه روی نان یک قاشق چای خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری آب پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط و هم بزنید.
روی کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و خامه را روی آن بریزید.
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054550015.jpeg)
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054550015.jpeg)
![دستور تهیه نان پرتقالی دستور تهیه نان پرتقالی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/15/1054550031.jpeg)