شناسه : ۸۱۴۸۵۰  -   سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۷
    
    قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید
    
    این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده میشوند.
    ماهنامه کیک و شیرینی : این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده میشوند.
مواد لازم:
- پودر نارگیل: 180 گرم
 
- کرم تارتار: یک چهارم قاشق چای خوری
 
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
 
- پودر شکر: 400 گرم
 
- شیرعسلی: یک سوم پیمانه
 
- اسانس: مقداری
 
- رنگ خوراکی: مقداری
 

طرز تهیه:
- قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
 
- پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
 
- سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
 
- سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
 
- خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
 
- لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
 
- روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
 
- سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
 
- سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
 
- روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
 
- دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.