قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید

این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می‌شوند.

ماهنامه کیک و شیرینی : این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می‌شوند.

مواد لازم:

  • پودر نارگیل: 180 گرم
  • کرم تارتار: یک چهارم قاشق چای خوری
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر شکر: 400 گرم
  • شیرعسلی: یک سوم پیمانه
  • اسانس: مقداری
  • رنگ خوراکی: مقداری

قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید

طرز تهیه:

  1. قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
  2. پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
  3. سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
  4. سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
  5. خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
  6. لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
  7. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  8. سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
  9. سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
  10. روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
  11. دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان