یکی از انواع غذاهای خوشمزه با پخت آسان و سریع املت است که در ادامه این مطلب طرز تهیه املت قارچ با ساده ترین روش و به صورت مرحله به مرحله را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار داده ایم.
املت غذایی است که از ترکیب مواد غذایی و سبزیجات مختلف با تخم مرغ پخته می شود. املت قارچ یکی از مقوی ترین انواع املت های فرنگی است که طرز تهیه املت قارچ در منزل به راحتی امکان پذیر است.
املت و نرگسی از انواع غذاهای خوش طعمی هستند که می توانید این غذاها را با ترکیب انواع مواد غذایی و سبزیجات در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم
- شیر : 3 قاشق سوپخوری
- پنیر پیتزا خرد شده : 1/2 پیمانه
- تخم مرغ : 8 عدد
- قارچ ورقه ای خرد شده : 250 گرم
- روغن زیتون : 1 قاشق سوپخوری
- آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
- پیاز سفید : 1 عدد
- برگ اسفناج : 2 پیمانه
طرز تهیه املت قارچ مخلوط و خوشمزه
فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه ای مناسب مقداری روغن زیتون بریزید و پیاز را در روغن زیتون بریزید تا سرخ شود.
بعد از اینکه پیاز سرخ شد قارچ های ورقه ای خرد شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و 2 قاشق آبلیمو به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید. اسفناج های خرد شده را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و همه مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس نمک و فلفل قرمز را به مواد املت اضافه کنید تا مواد به خوبی مزه دار شوند و تابه را از روی حرارت گاز بردارید. در مرحله بعدی طرز تهیه املت قارچ ظرف مناسبی را با کمک روغن چرب کنید سپس نصفی از مواد را در ظرف چرب شده بریزید و روی سطح مواد املت را با کمک قاشق صاف کنید و روی مواد پنیر پیتزا بریزید.
تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و با شیر آن ها را مخلوط کنید و نمک و فلفل را به اندازه لازم به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید سپس تخم مرغ ها را روی لایه اول املت بریزید و باقی مانده مواد آماده شده املت قارچ را روی تخم مرغ ها بریزید و روی لایه دوم را با کمک پنیر پیتزا بپوشانید.
ظرف املت را به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از فر بیرون آورید برای اینکه از پخت املت مطمئن شوید چنگال تمیزی را در وسط املت فرو کنید اگر بعد از بیرون آوردن چنگال چیزی به آن نچسبیده بود املت به خوبی پخته شده و آماده سرو است.
فوت و فن های پخت املت قارچ
1. در صورت تمایل می توانید برای خوش طعم کردن املت، مقداری زعفران به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید.
2. می توانید از پنیر چدار نیز در بین لایه های املت استفاده کنید.
3. فلفل دلمه ای طعم خاص و متفاوتی به این املت می دهد، می توانید در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای نیز به دستور پخت املت قارچ اضافه کنید.
بعد از آماده شدن املت قارچ می توانید این غذای خوشمزه را در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و آن را برش دهید. امیدواریم از طرز تهیه املت قارچ در منزل نهایت لذت را برده باشید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع املت کلیک کنید.