چگونه ظروف چینی لک دار را بشوییم؟
سابقه تولید ظروف چینی در ایران به طریقه صنعتی به دهه 50 شمسی مربوط می شود. در این دهه، واحدهای چینی البرز، پارس، گیلان (ایرپرسلان) و کابن با ظرفیت تقریبی 180ر5 تن در سال به تولید ظروف چینی پرداختند که بعد از سال 1360 به واسطه کم شدن ظروف چینی خارجی به دلیل ممنوعیت واردات این ظروف به کشور و نیز قیمت بالای محصولات خارجی و تقاضای فراوان در بازار مصرف تعداد واحدهای تولیدکننده افزایش یافت.
تا سال 1379 تعداد این واحدها به 19 واحد به ظرفیت اسمی سالانه 900ر50 تن رسید در صورتی که میزان تولید _48 هزار تن با بازده 94 درصد بود. در حال حاضر کشور چین با حدود 80 تا 90 درصد تولید جهانی، بزرگ ترین تولیدکننده ظروف چینی در جهان به شمار می رود و کشور ایران با ظرفیت تولید سالانه 86 هزار تن، دومین تولیدکننده ظروف چینی محسوب می شود. کشورهای آلمان و ایتالیا هم در رده های بعدی قرار دارند و بهترین تولیدکنندگان ظروف چینی به حساب می آیند.
در زیر طریقه شستن ظروف چینی ذکر شده است:
اگر می خواهید ظروف چینی شما تمیز و براق شود ، آنها را داخل دیگی که پر از آب سرد و پودر لباسشویی است ، قرار دهید و زیر دیگ را روشن کنید تا آب به جوش آید . و چند دقیقه ای به همان حالت بجوشد.
گردآوری توسط:مجله دلگرم