فیله مرغ سوخاری از محبوب‌ترین فست فودها را می‌توانید با سس پرتقال امتحان و نوش جان کنید. در ادامه این مطلب دستورپخت این غذای خوشمزه و لذیذ را بخوانید.

مواد لازم

فیله مرغ 500 گرم

پودر سوخاری 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

آرد 2 قاشق غذاخوری

آب پرتقال 1 لیوان

سس سویا 2 قاشق غذاخوری

سرکه 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید. آرد، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با یک چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

2- فیله‌های شسته و پاک شده را داخل مایه بریزید و آن‌ها را زیر و رو کنید تا کاملا به مواد آغشته شوند.

3- فیله‌ها را یکی یکی از مایه خارج کنید و در پودر سوخاری فرو ببرید و حواستان را جمع کنید تا تمام نقاط فیله با پودر سوخاری پوشیده شود.

4- یک قابلمه کوچک را نیمه روغن بریزید و هنگامی که روغن داغ شد، فیله‌ها را در آن بیندازید تا سرخ شود.

5- برای تهیه سس پرتقال آب پرتقال، سرکه، 1 قاشق غذاخوری سس سویا و فلفل را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس همراه با فیله سوخاری سرو کنید.

نوش جان!