به گزارش سینماپرس، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به محمدمهدی حیدریان حکم ریاست سازمان سینمایی را ابلاغ کرد.
محمدمهدی حیدریان پیش از این نیز در حوزه اجرایی حضور داشته و جز نیروهایی است که پس از انقلاب فرهنگی و از طریق مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی (تل فیلم) آموزش دیده و وارد حوزه های مدیریتی سینما شده است .
حیدریان در دوره دوم دولت اصلاحات دو و نیم سال معاون سینمایی وزارت ارشاد بود و سینماگران دوران خوبی را با او سپری کردند.
از مهم ترین ویژگی های وی این است که برخلاف بسیاری از مدیران در کشور، پراکنده کاری نکرده و فعالیت های مدیریتی وی در متمرکز در حوزه هنر و سینما بوده است:
- مدیر کل همکاریهای سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (یکسال)
- مدیر کل نظارت و ارزشیابی امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (یازده سال)
- مدیر عامل سیما فیلم (شش سال)
- مدیر شبکه جهانی جام جم (سه سال)
- معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور سینمایی و سمعی و بصری (دو سال و نیم)
- رئیس گروه تخصصی سینما در فرهنگستان هنر
- معاون ریاست فرهنگستان هنر (در حوزه موسیقی ـ تئاتر و ادبیات نمایشی ـ سینما ـ چندرسانهای)
حیدریان، بعد از آغاز به کار سید رضا صالحی امیری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سوی وی به عنوان مشاور عالی وزیر منصوب شده بود و از امروز مدیریت سینمایی کشور را عهده دار خواهد شد.