ماهان شبکه ایرانیان

تدابیر طب سنتی برای رفع خارش

یک کارشناس طب سنتی تدابیر رفع «خارش» از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد. سید جواد علوی درباره تدابیر درمانی خارش اظهار داشت: حمام مرتب با آب ملایم برای رفع خارش مفید است همچنین برای رفع خارش بهتر است افراد به سمت راست بخوابند، لباس گشاد و نخی بپوشند همچنین روزانه چند بار دور ناف، لب‌هایشان را روغن بنفشه در پایه بادام بمالند

یک کارشناس طب سنتی تدابیر رفع «خارش» از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.

سید جواد علوی درباره تدابیر درمانی خارش اظهار داشت: حمام مرتب با آب ملایم برای رفع خارش مفید است همچنین برای رفع خارش بهتر است افراد به سمت راست بخوابند، لباس گشاد و نخی بپوشند همچنین روزانه چند بار دور ناف، لب‌هایشان را روغن بنفشه در پایه بادام بمالند.

تدابیر طب  سنتی برای رفع خارش

به گفته وی از نوشیدنی‌های مفید برای افرادی که دچار خارش بدن می‌شوند می‌توان به شربت زرشک و سیب، ماء الشعیر طبی، آب سیب و عسل و کمی لیمو ترش، شربت یونجه اشاره کرد.

این کارشناس طب سنتی افزود: برای تهیه شربت زرشک و سیب می‌توان 400 گرم آب زرشک با 400 گرم آب سیب رسیده شیرین، 200 گرم آب لیموترش تازه را با هم مخلوط کرده و با شکر به قوام آورند و روزی چند بار می‌توان از این شربت استفاده کنند و هر بار یک قاشق غذاخوری از این مایع شربت را با یک لیوان آب مخلوط و سپس مصرف کرد نکته قبل توجه در تهیه این شربت این است که مقداری زرشک خشک را در 4 برابر آن آب یک شب خیسانده و روز بعد جوشانده تا یک سوم آن بماند.

تدابیر طب  سنتی برای رفع خارش

علوی ادامه داد: برای تهیه ماء الشعیر طبی باید یک استکان جو را 24 ساعت خیسانده سپس با 20 برابرمقدار جو یعنی 20 استکان آب روی حرارت گذاشته و به محض شکفته شدن جو ، حرارت را خاموش کنند و بلافاصله آب روی آن را صاف کرده و نیم گرم بنوشید. البته می‌توان مایع به دست آمده را در یخچال نگهداری کنند.

تدابیر طب سنتی برای رفع خارش

وی گفت: برای تهیه شربت یونجه می‌توان 3 کیلو یونجه خشک را با یک لیتر آب جوشانده تا نصف آب باقی بماند. سپس با مقداری شکر به قوام آورند. میوه‌هایی مانند سیب، گلابی، شاتوت، ریواس و زردآلو می‌توانند برایشان مفید باشد.

این کارشناس طب سنتی بیان کرد: کسانی که دچار خارش شده‌اند روی تمام غذاهای خود هنگام مصرف سبوس برنج یا گندم بپاشند همچنین از مصرف گوشت قرمز به میزان زیاد پرهیز کنید.

یک ساعت و نیم بعد از غذا سالادی از ساقه‌های لطیف کرفس و هویج خرد شده با مقداری جوانه ماش مصرف کنند و می‌توان از روغن زیتون، رب انار، کمی سرکه و مقداری عسل سس تهیه کنند بر روی سالاد بریزند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان